Al 5 jaar aan de top
als beste e-commerce agency.

Waar we vijf jaar geleden debuteerden als nummer 1 e-commerce agency van Nederland, staan we nu vijf jaar aan top in de Emerce100. High five aan alle collega’s, klanten en partners, want zonder hen was dit ondenkbaar.  

Bluebird Day is in 2018 ontstaan vanuit een fusie, maar voelde voor iedereen als een nieuwe start met een duidelijk doel: een leading e-commerce agency in Nederland worden. Die ambitie zit verankerd in alles wat we doen. We pionieren, innoveren en dagen elkaar iedere dag uit om beter te worden.

We werden opgemerkt, want het jaar erop werden we bekroond tot de nummer 1 e-commerce agency in de Emerce100. Deze lijst van top e-businesses wordt door Emerce opgesteld op basis van onderzoek naar 950+ bedrijven, verdeeld over 53 categorieën. De positie van nummer 1 e-commerce agency van Nederland hebben we vier jaar op rij vastgehouden en in 2023 staan we op een gedeelde tweede plaats met maar liefst 6 sterren.

We pionieren, innoveren en dagen elkaar uit om nog beter te worden. De toppositie die we al vijf jaar in de Emerce100 hebben, is een groot compliment aan alle collega's en klanten waarmee we samenwerken.

Commercieel directeur ∙ Wim La Haye

Jezelf ontwikkelen is nooit klaar, maar de notering die we al vijf jaar in de Emerce100 krijgen, is een groot compliment aan alle collega’s en klanten waarmee we dit samen doen. Het is een prestatie waar we tientallen jaren geleden alleen van konden dromen. 

Zo klein als een zolderkamer, groot genoeg voor een paar computers, dat is waar het begon. Waarbij ‘we’ een enkelvoud van twee man was en wat nu vermenigvuldigd is naar bijna 50 collega’s, plus nog eens 200 Handpicked agencies-collega’s. We werken in een professioneel kantoor met een circustwist: de plek waar collega’s zich ontplooien tot befaamde computeracrobaten en waar we klanten ontmoeten als collega’s. 

We zijn trots dat we steeds mooier, beter en meer impactvol werk maken. Het blijft een mentaliteit die in ons zit om de beste zijn en werk van de bovenste plank te leveren, waar zowel onze klanten als onze collega’s enthousiast van worden. Want als dat gebeurt, dan doen we het goed.

Net als voorgaande jaren, staan we niet alleen aan de top. Samen met onze Handpicked agencies-collega's bevinden we ons in hogere sferen. 

 

Handpicked agencies opnieuw beste bureaugroep: ★★★★★★

Bluebird Day.

E-commerce bureaus:
★★★★★★

Boldly-XR.

Digital agency specialized:
★★★★★★

E-sites.

Digital agency fullservice middelgroot: 
★★★★★

Fingerspitz.

Digital marketingbureaus middelgroot:
★★★★★★

IN10.

Digital agency fullservice middelgroot:
★★★★★

TDE.

Digital agency fullservice klein:
★★★★★★★

Twentyseven.

Digital production agency:
★★★★★★★

Weekend.

Digital agency online campaign:
★★★★★★★

 

 

Cases.