Win kaarten voor E-commerce Live 2018

Wil jij op 30 mei bij E-commerce Live zijn, maar heb je nog geen kaartjes? Laat je gegevens achter en maak kans op één van de 10 vrijkaartjes t.w.v. € 125,-.

Samen innoveren

Wij houden van innovatie. Daarom mag ieder kwartaal één van onze teams een "innovatie sprint" draaien. In deze twee weken werkt een volledig team aan een innovatie naar keuze. Het resultaat is een direct toepasbaar product. Hierdoor helpen we onze klanten zichzelf te onderscheiden! 

Heb jij een innovatief idee waarvoor wij binnen één sprint een minimum viable product kunnen ontwikkelen? Laat het ons weten! Je maakt dan kans om dit idee gezamenlijk te gaan realiseren.

Over e-commerce Live

E-commerce Live is het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce event van Nederland voor e-commerce professionals en beslissers.

Met ruim 1500 bezoekers en meer dan 100 uiteenlopende sessies, round tables, panels en demo’s een must-go voor grote retail en e-tail spelers en start-ups. Wij mogen als hoofdsponsor 10 vrijkaarten weg geven.

Wil jij erbij zijn? Laat het ons weten en maak kans op één van de gratis tickets.

Alleen jouw idee bespreken?

Hi! Ik ben Daniel, aangenaam! Kan jij er niet bij zijn op 30 mei, maar heb je wel een gaaf idee? Neem gerust contact met me op, dan bekijken we samen of we jouw idee kunnen realiseren.

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6