Daelmans Stroopwafels - Een webshop om je vingers bij af te likken

Een webshop om je vingers bij af te likken.

Met Nederlands' lekkerste koek de wereld veroveren, doe je met een nieuw platform en een design om van te smullen.

Het avontuur.

Daelmans Stroopwafels bakt de lekkerste stroopwafel ter wereld! En daar hoort een net zo lekkere webshop bij. Daelmans Stroopwafels is wereldwijd marktleider in stroopwafels en met de nieuwe webshop dient ieder individu ter wereld de wafel met gouden karamelvulling te kunnen bestellen. Al is er nog zoveel concurrentie wereldwijd - van energieke koeken tot gezonde snacks -, er kan er maar een de lekkerste zijn! Dat moet de website ook uitstralen.

ClientDaelmans Stroopwafels
Websitewww.stroopwafels.com
ServicesDesignDevelopmentWordpress/WooCommerce

Daelmans Stroopwafels webshop door Bluebird Day

De wereld veroveren.

Als je de lekkerste stroopwafel ter wereld produceert, wil je dat ook groots kenbaar maken. Daarom onderging Daelmans Stroopwafels een volledige rebranding, van een nieuw logo tot een geheel nieuwe beleving op de website. Op www.stroopwafels.com kunnen bezoekers nu recepten lezen, stroopwafelblikken personaliseren en cadeaus bestellen. Zo biedt Daelmans Stroopwafels net dat beetje extra voor haar klanten en hoopt ze tegelijkertijd de verkoop wereldwijd te vergroten.

Daelmans Stroopwafels mobiele website www.stroopwafels.com door Bluebird Day

Site om van te smullen.

We zijn eerst rond de tafel gaan zitten en hebben de wensen geïnventariseerd. SEO was een belangrijke pijler, net zoals een optimale klantervaring. Ook moest er een verrukkelijk design komen om de verse rebranding en online presence te versterken. Zo is er een flinke dosis beleving in verwerkt met Daelmans stories voor nieuwe blogs, het laatste nieuws en heerlijke recepten (al eens gehoord van een stroopwafel lolly?).

Stroopwafel varianten door Daelmans Stroopwafels

Gebakken bij Daelmans.

Met een mobile-first benadering, consistente merkbeleving en een verrukkelijk design zet Daelmans Stroopwafels zichzelf wereldwijd op de kaart! De nieuwe omgeving is internationaal schaalbaar, toegepast op B2C en B2B orders, en geeft het aantal conversies een boost. Weliswaar een site om je vingers bij af te likken.

Daelmans stroopwafels partner: Bluebird Day

Meer cases.