Exact Online koppelen met Magento

In één geïntegreerd online pakket heb je alles wat je nodig hebt, van boekhouding tot CRM. Geen dubbelwerk meer! 

Exact Online koppelen met Magento 2

Jouw basis voor succesvol ondernemen

Speciaal voor kleine en middelgrote organisaties biedt Exact Online alle nodige functionaliteiten voor efficiënte bedrijfsprocessen met betrekking tot je webshop. Naast boekhouden en CRM, regel je ook gemakkelijk je urenregistratie, facturatie, order- en voorraadbeheer en productieprocessen. Allemaal vanuit één systeem dus. Hiermee houd je alles eenvoudig en overzichtelijk. Geen dubbel werk meer, maar een efficiënte afhandeling van je werkprocessen. Wel zo effectief en tijdbesparend!

Wij doen dit o.a. voor

Exact Online koppelen met Magento 2

Slimme cloud oplossing

De koppeling die we maken tussen Exact Online en jouw Magento 2 platform, levert een standaard pakket aan mogelijkheden die jou ondersteunen bij het ondernemen. Eenvoud is de kracht van deze koppeling. Het is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke cloud oplossing. Automatische back-ups en updates zijn dus ook gegarandeerd.

Exact Online voor urenregistratie, facturatie, order- en voorraadbeheer

Ook jouw klanten profiteren

Het koppelen van de administratie aan je Magento 2 webshop is niet alleen voor jezelf erg handig, het is ook voor je klanten zeer waardevol. Je hebt namelijk veel meer mogelijkheden om klanten actuele informatie te bieden, door de realtime synchronisatie. Denk aan het tonen van een actuele voorraad, geplaatste orders en productkenmerken. Maar ook het logistieke proces versnelt doordat je orders koppelt met je shop, je hebt zo alles snel bij de hand. Facturen bijvoorbeeld, maar ook klantgegevens en afwijkende afleveradressen.

Met de koppeling van Exact Online met Magento leer je succesvol ondernemen

Meer weten over Exact Online?

Hi! Ik ben Wim, aangenaam! Ik ben commercial director bij Bluebird Day en ik vertel je graag meer over onze koppeling met Exact Online. Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op of bel me op 076 204 30 46