Webshop optimalisatie

Een webshop is een middel om je doel te bereiken. En deze doelstellingen moeten uitdagend zijn, zodat je het maximale uit je platform haalt. Dus helpen wij je bij de online strategie om deze doelstellingen te behalen.

Lees meer

Meten, analyseren en optimaliseren! 

Zodra je platform live staat, begint het werk pas echt. We gaan aan de slag om de vooraf gestelde doelen te meten, behalen en bijstellen. Jouw webshop moet namelijk altijd in optimale condities verkeren, net zoals de perfecte Bluebird Day. Een continu proces dus om het voor jou optimale platform te creëren. 

Wij doen dit o.a. voor:

Conversie optimalisatie

Er gaat veel vooraf aan de uiteindelijke uitwerking van een platform. Tijdens de strategie en design fase bedenken we samen een concept. Dit concept wordt vervolgens uitgewerkt in een visual design. Dit design wordt ook altijd bekeken door een conversie optimalisatie specialist, zodat we de perfecte start maken. Vervolgens testen we het platform na livegang op mouseflows, klik- en scrollgedrag, A/B tests en eventuele eyetracking.

Conversie optimalisatie door A / B testen

Webshop onderhoud en doorontwikkeling 

Stilstand is achteruitgang. En technologie ontwikkelt zich razendsnel. Neem bijvoorbeeld mobiele telefoons! Het tijdperk van dikke telefoons met een beperkt menu is toch echt voorbij en heeft plaats gemaakt voor snelle, multifunctionele toestellen. En tegenwoordig is iedereen overal en altijd bereikbaar. Daarnaast worden we als consument veeleisender. En dus ook jouw webshop. Alles moet sneller, makkelijker en mooier. Daarom is het belangrijk dat wij samen jouw e-commerce omgeving doorontwikkelen. Met de nieuwste technieken maken we het jouw klanten zo eenvoudig mogelijk! 

Nieuwsgierig hoe we dat bij andere klanten hebben gedaan? Bekijk ons huidige werk!

Webshop doorontwikkelen

Meer weten over onze e-commerce oplossingen?

Hi! Ik ben Richard, aangenaam! Ik ben account strategist en sales manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over webshop optimalisatie. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6