Bluebird Day is een FD Gazelle!

Bluebird Day behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland! En daarmee verdienen we een plekje in de FD Gazelle van het financieel dagblad. Wij zijn trots! 

Ricardo van Weerd, operations director van Bluebird Day: “Wij weten wat onze ambities zijn en waar we voor staan. Het behalen van deze prestatie, ondanks dat de criteria dit jaar extra zwaar waren, geeft aan dat onze visie klopt en in lijn staat met wat de markt vraagt. Dat we met dit topteam van e-commerce professionals op de goede weg zijn, wordt langs alle kanten bevestigd en dat is heel fijn om te zien. Samen met onze klanten creëren we de perfecte condities om te innoveren in e-commerce. Daar houden wij van! En dat wordt blijkbaar beloond”.

Bluebird Day staat voor innoveren in e-commerce. En daarmee brengen we merken en mensen dichter bij elkaar. Bijvoorbeeld met innovatieve oplossingen zoals headless commerce of e-commerce platforms. Zaken doen leuker en makkelijker maken, daar draait het allemaal om.

Meer informatie?

Hi! Ik ben Wim, aangenaam! Wil je meer informatie over Bluebird Day of onze innovatieve oplossingen? Geef me gerust een belletje! 

Neem contact op      of       076 204 304 6