DienstenVoor digitale klantervaringen die passen bij jouw merk

Onze diensten

Wij helpen merken met strategie, optimalisatie en alles daartussenin. Zo zorgen we voor groei, efficiëntie, nieuwe klanten en geven we je merk het podium dat het verdient.

Lees verder
01

Digital commerce & transformation

We helpen je met een toekomstbestendig IT-landschap en de juiste tools om digitaal te groeien. Zodat je digitale landschap niet zorgt voor vertraging, maar voor een inhaalslag op concurrentie.

02

Digital strategy & experience design

We helpen je kansen te ontdekken en deze visueel vorm te geven. Op basis van gebruikersinzichten stippelen we een strategie uit naar blije klanten, die zich verbonden voelen met je merk.

03

Optimization & growth creation

Maximaliseren, optimaliseren, die stap extra zetten die concurrenten niet zetten. Wij zorgen voor een veilig en stabiel platform, waar bezoekers gelukkig worden van een pijlsnelle ervaring en jij van meer conversies.

Merken met unieke klantreizen vooruitbrengen

In een wereld vol afleidingen en toenemende concurrentie is een functionele webshop niet meer voldoende. Daarom onderzoeken we waar jouw klanten naar verlangen en stippelen we een plan uit voor resultaat. Soms zijn het kleine iteraties zoals het toevoegen van elementen die groot verschil maken, andere keren richten we het technische landschap compleet opnieuw in. Van digitale transformaties en rebrandingtrajecten tot PIM-implementaties en CRO, wij helpen je digitaal vooruit.

Boerschappen

The Shopware experience

Boerschappen had een nieuw digitaal landschap nodig voor meer aanwas van klanten en hogere klanttevredenheid. Daarom ontwikkelden we een volledig nieuwe architectuur op basis van Shopware en een sterk merkhuis, waar we kleuren met natuurgroen.

Part of Handpicked

Wij zijn de e-commerce specialisten binnen Handpicked. Als familie schakelen we snel, we leren van elkaar. We zijn specialistisch als bureau, veelzijdig als groep. Samen staan we met 300+ collega’s sterk op gebied van business, brand, experience en marketing. We spelen om te winnen en dat doen we ook. Met prijzen als de Dutch Search Awards, Dutch Interactive Awards, de Webby Awards en nog veel meer. Maar dat is niet waar we het voor doen. Bij ons gaat kwaliteit, baanbrekend werk en het maken van positieve impact vóór op korte termijn resultaat. Op basis van die filosofie zorgen we al 23 jaar voor digitale vooruitgang bij onze klanten:

Samenwerken?

Ontdek nieuwe manieren om te groeien, efficiënter en wendbaarder te worden. Breng jouw unieke verhaal digitaal tot leven voor je klanten. Wij zijn betrokken vanaf de eerste pennenstreek tot de laatste pixel.