CommercetoolsWereldwijde leider in composable commerce

Commercetools

Met commercetools als motor, ervaar je het gevoel van F1-commerce. Gemaakt om concurrentie in te halen en je klanten een onvergetelijke rit te bezorgen. Maak kennis met hét headless commerce platform.

Lees verder
commercetools developer

Met Commercetools maximale flexibiliteit

Producten verkopen via spraakgestuurde apparaten en social media, AI-gestuurde aanbevelingen sturen naar je klanten of gepersonaliseerde inhoud aan bezoekers leveren om klantloyaliteit te versterken? De lat van succesvolle e-commerce ligt spreekwoordelijk steeds hoger. Om mee te bewegen met de marktdynamiek en toekomstige klantbehoeften, wil je een flexibele opzet mét een sterke basis. Commercetools doet precies dat. Met hun commerce-engine als motor, integreer je pijlsnel andere kanalen en systemen. Of het nu gaat om interacties of aankopen via je webshop, chatbot, auto of social media: jij krijgt de vrijheid om een eersteklas ervaring te geven aan klanten - voor nu en in de toekomst.

Composable commerce

Ieder systeem of applicatie heeft zijn of haar eigen unieke kracht, vanuit dat principe ontwikkel je met commercetools. Je gebruikt zogenaamde ‘microservices’, die uitblinken in bijvoorbeeld orderbeheer, klantprofielen, betalingen of promoties, en gebruikt alleen de onderdelen die je nodig hebt. Anders dan een monolithisch systeem, biedt een composable oplossing daardoor minder last of ballast. Je hebt meer vrijheid en zet een snellere ontwikkeltijd weg, na de eerste ronde van voorbereiding.

commercetools voorbeeld
 • Verbeter de klantervaring, verhoog conversies
  Door de flexibiliteit van commercetools geef je op maat gemaakte ervaringen aan je klanten. Van persoonlijke aanbevelingen tot gebruikersinterfaces, bij jou shoppen ze precies hoe ze dat willen.

 • Onbegrensde mogelijkheden
  Een autonome checkout, een digitale personal stylist of internationale verkoop van tweedehandsproducten; los van de backend bepaal jij wat er aan de voorkant gebeurt. 

 • Sneller ontwikkelen
  Door de headless aanpak werken onze teams parallel en zijn aanpassingen in de userinterface niet van invloed op de kernlogica. Hierdoor ontwikkelen we sneller en veiliger.

 • Schaalbaarheid en performance
  Tijdens piekmomenten transacties afhandelen is geen enkel probleem. Door de cloud-native architectuur profiteer je niet alleen van schaalbaarheid, ook de performance van je shop blijft optimaal.

 • Sneller experimenteren, valideren en implementeren
  Door de écht modulaire architectuur valideer je ideeën of bedrijfsmodellen makkelijker zonder de gehele achterliggende architectuur aan te hoeven passen.

Wanneer ontwikkelen met commercetools?

Zie je technologie als strategisch asset, maar ben je steeds meer tijd kwijt aan onderhoud, waardoor je innovatiekracht en -snelheid afnemen? Ben je op zoek naar een flexibel commerce platform om bijvoorbeeld sneller nieuwe merken uit te rollen of beter in te spelen op toekomstige klantbehoeften? Dan ligt de toekomst wellicht ook bij commercetools. Of het nu draait om je merk een podium geven, bezoekers transformeren naar loyale klanten of zakelijke winkelervaringen optimaliseren, wij creëren unieke oplossingen voor B2C, B2B en D2C-klanten.

commercetools webshop developer

Jouw digitale motor starten?

Wil je weten of een wissel naar commercetools nieuwe kansen creëert? Kom dan langs voor een pitstop.