CultuurZonder ambitie geen teamgevoel

Samen brengen we ambitie thuis

We hebben elkaar nodig, op expertise en als collega. We moeten op elkaar kunnen vertrouwen en wat we samen bouwen gaat verder dan een digitaal platform.

Lees verder
We zijn gedreven en dat verwachten we ook van onze klanten. Zodat we samen met hen niet alleen de wedstrijd om de aandacht winnen, maar voorbijgangers verleiden tot vaste klanten en concurrenten buiten spel zetten.

Doeltreffend in het digitale tijdperk

We houden niet van saaie merkervaringen die klanten achterlaten als een verlaten winkelwagen, maar houden van succes dat blijft hangen. We stippelen een route uit voor het e-commerce van morgen. Vernieuwend, ambitieus, raak. In het hart van je klant. Van klantervaringen verhogen met interacties tot het technische landschap integreren voor meer efficiëntie. Laten we samen een digitale reis beginnen die net zo leuk is als het openen van een langverwacht pakket.

cultuur bij bluebird day
cultuur bij bluebird day
Wij zijn jouw kompanen in een digitale reis, waar conversie en merkbeleving niet voor elkaar hoeven wijken.

We kruipen in de huid van je klanten en zijn voor heel even een doe-het-zelf’er, beautylover, eigenaar van een sportclub of wie je klant ook is. We ontdekken digitale kansen, creëren klantervaringen en optimaliseren voor groei. Met een mix van Bredase nuchterheid en een vastberaden aanpak. Nooit zonder plan, altijd met plezier. Net zoals de glimlach na het scoren van een item in de uitverkoop. Wij zijn een verlengde van je team, waarbij we jouw uitdagingen omzetten in duidelijke resultaten. Onze missie? Merken en mensen laten groeien, maar ook de wereld om ons heen.

Ons team

Wij zijn handpicked op basis van onze expertises van coderen tot conversieoptimalisatie, maar wat we allemaal gemeen hebben is de drift naar goei. Ieder op zijn of haar eigen discipline, samen voor resultaat. Laten we kennismaken.

Follow us

Wekelijks samen sporten, gezellige vrijmibo's en kwartaal kick-offs helpen ons om ook buiten kantooruren te groeien. We zien elkaar als meer dan collega’s. Mede doordat we ons jaarlijks inzetten voor een goed doel zoals de Alpe d'HuZes, en herinneringen maken op het enige echte Handpicked festival. Hier ontstaan vriendschappen.

volg @bluebirdday_nl

Meer dan 20 jaar gespecialiseerd in unieke e‑commerce trajecten

Net zoals een Bluebird Day in de bergen waar de perfecte condities samenkomen na een nacht lang sneeuwval, creëren wij de beste omstandigheden op e-commerce terrein. Daar gaan we het avontuur aan met innovatieve technologie, samen met toonaangevende merken. Je hebt ons werk vast al eens uit eerste hand ervaren. Wanneer je een koffiecup bestelt op de website van Nespresso, een frietje scoort op Kwalitaria.nl, of een prullenbak van Brabantia bestelt. Stuk voor stuk ambitieuze merken, net zoals wij. Met een team van e-commerce specialisten in strategie, design, development en optimalisatie helpen we je de top bereiken.

Part of Handpicked

Wij zijn de e-commerce specialisten binnen de Handpicked familie. Met 300+ collega’s vertellen we interactieve verhalen die mensen gelukkiger maken en bedenken we wat nooit eerder bedacht is. Variërend van een hulpmiddel dat het leven van zieke mensen draaglijker maakt tot digitale transformaties van a tot z. Als een familie schakelen we snel, delen we ervaringen. We zijn veelzijdig als groep, specialistisch als bureau. Alleen de besten worden handpicked.

Meer over Handpicked