Vue StorefrontHet populaire open source framework voor PWA's

Vue Storefront

Geen overbodige functionaliteiten, wel ongekend flexibiliteit en razendsnelle performance. Breng jouw e-commerce platform naar het volgende niveau met de meest complete Progressive Web App (PWA) tot nu toe: Vue Storefront.

Lees verder
e-commerce door Bluebird Day

Maak kennis met Vue Storefront

Vue Storefront is een populaire open source framework waarin een Progressive Web App (PWA) ontwikkeld wordt. De architectuur van het framework is headless, waardoor je veel keuzemogelijkheden hebt om de voorkant van de shop te ontwerpen en ontwikkelen naar eigen inzicht en deze te koppelen met verschillende systemen aan de achterkant. Vue Storefront is momenteel de meest stabiele en complete PWA-oplossing voor Magento 2, maar kan ook met ieder ander platform gekoppeld worden. Met Vue Storefront kun je de shopping ervaring volledig aanpassen naar eigen wens én die van je klanten.

Vue Storefront als headless web app

Vue Storefront is niet alleen compatibel met elke backend, het framework is ook volledig ingericht om meteen te werken met onder andere Magento en Shopware. Daarnaast draagt de wereldwijde community van developers bij aan open source oplossingen om de compatibiliteit verder te verhogen. Vue Storefront biedt als PWA voordelen die normale mobiele webpagina’s missen. Zo biedt het snellere laadtijden, mogelijkheid tot offline gebruik en je kunt bezoekers pushnotificaties sturen. Oneindig flexibel én conversie stimulerend dus.

Kwalitaria

Vooruitstrevend met Vue Storefront

Bij de franchiseformule van Kwalitaria hoort een vooruitstrevend e-commerce recept. Daarom kozen we voor een platform op basis van Vue Storefront. Hogere engagement en klantloyaliteit staan nu dagelijks op het menu van de 100+ franchisenemers.

Flexibel en razendsnel commerce platform

Vue Storefront is opgebouwd uit een moderne core met ondersteunende modules, dit zijn kleine pakketten met functionaliteiten die onafhankelijk van elkaar werken. Deze modules zijn volledig naar eigen inzicht aan jouw platform toe te voegen of los te koppelen. Functionaliteiten die je niet nodig hebt kun je dus achterwege laten, zodat deze niet geladen worden en je webshop sneller laadt. Vue Storefront biedt zo dus extra vrijheid voor jou, en extra snelheid voor je gebruikers.

 • Compatibel
  Vue Storefront is als frontend te combineren met elke backend zonder dat de frontend daardoor beïnvloed wordt;

 • Flexibel
  De modules in Vue Storefront werken onafhankelijk en kunnen daardoor geactiveerd of volledig verwijderd worden naar eigen wens, zodat je shop geen overbodige functionaliteiten hoeft te laden;

 • Sneller
  PWA platforms gebouwd met Vue Storefront zijn razendsnel en hebben daardoor een hogere conversie dan traditionele platforms;

 • Stabieler
  Een grote community aan developers draagt bij aan de ontwikkeling van Vue Storefront, waardoor potentiële issues snel opgelost zijn en er veel kennis over het platform beschikbaar is.

Versnellen met Vue Storefront?

Jouw platform naar het volgende niveau? Op zoek naar een nieuwe oplossing om ambities waar te maken? Laten we een kop koffie doen en onderzoeken welke technologie het best past.