Digital marketingWe converteren bezoekers naar trouwe klanten

Digital marketing

Je marktaandeel vergroten binnen de juiste doelgroep? Met online marketing zorg je dat al jouw online kanalen groeien én resultaten opleveren.

Lees verder

Meer bereiken met jouw digital platform

Wel online succes maar nog niet helemaal binnen de doelgroep die je eigenlijk wil bereiken? Of wil je juist een nieuw segment klanten aanspreken? De combinatie van online marketing met jouw e‑commerce platform maakt het mogelijk om te groeien naar jouw wens. Meer omzet, loyalere klanten, hogere naamsbekendheid. Alles is mogelijk met de juiste tools op het juiste moment.

 • Verhoogde naamsbekendheid
  Met krachtige advertenties en campagnes komen dagelijks meer consumenten in aanraking met jouw merk. Zowel digitaal als buitenshuis.

 • Groter marktaandeel
  Dankzij zoekmachine optimalisaties (SEO) verschijnt jouw merk keer op keer bovenaan de zoekresultaten. Belangrijker nog: boven jouw directe concurrenten.

 • Meer klanten en omzet
  Die extra bezoekers die je wint, moeten uiteindelijk ook converteren. Datagedreven updates aan jouw e‑commerce platform in combinatie met personalisatie geven de extra trigger tot aankoop.

 • Digitale groei
  Geen eenmalige boost maar een stijgende lijn. Verzamelde data maakt het mogelijk om voortdurende optimalisaties aan te brengen aan pagina’s en campagnes.

 • Sterkere branding
  Dankzij het ijzersterke marketingplan verhoog je de consistentie tussen je online uitingen. Teksten, visuals en call-to-actions over verschillende platforms sluiten naadloos op elkaar aan.

 • Loyaliteit
  Frequente blootstelling aan jouw merk over de gehele customer journey verandert een eenmalige aankoop in een trouwe klant.

Nespresso

Dé beste nog beter maken

Voor Nespresso zorgden we voor een hogere vindbaarheid in Google en zetten we hoog in met de ‘Gifting Friday’-campagne. We zorgen voor een betere aansluiting met de toekomstige doelgroep.

Van heldere doelstellingen naar harde cijfers

Een sterkere digitale positionering begint bij het maken van een online marketingstrategie. Alle activiteiten binnen deze strategie voeren we uit in drie fasen:

 1. Ontdekken
  Met onze Discovery dag verdiepen we ons volledig in jouw merk, jouw doelgroep en jouw doelstellingen. Tijdens deze dag stellen we een ijzersterk plan op samen met onze Handpicked collega’s, waaronder de marketing experts van Fingerspitz. Zij doen marktonderzoek en maken zich bekend met jouw doelgroep: via welke kanalen zijn ze te bereiken en wat zijn triggers voor hen om interactie aan te gaan? De resultaten die we samen willen behalen, vormen de leidraad voor alles wat volgt.

 2. Opbouwen
  Al jouw actieve kanalen gaan onder de loep. Waar nodig brengen we een frisse lik verf aan op de branding en maken we teksten die écht pakkend zijn. Belangrijke pagina’s voor jouw Google rankings krijgen een technische en tekstuele update om beter te presteren. En we produceren nieuwe campagnes bestaande uit visuals, video’s en advertenties. Al deze activiteiten en kanalen brengen we samen in een gepersonaliseerd dashboard voor jouw brand.

 3. Optimaliseren
  Het dashboard stelt ons (en jou) in staat om de resultaten van de campagnes te monitoren en te zien hoe geüpdatete pagina’s presteren. De experts van Fingerspitz hanteren een hypothese-gedreven werkwijze voor alle facetten van online marketing. Analyse en reflectie leidt maandelijks tot nieuwe actiepunten. Door te itereren op wat werkt zorgen we voor online groei. Uiteindelijk is het de kracht van herhaling die ons samen in staat stelt om de gewenste resultaten te behalen én te overtreffen.

Een foutloze lancering

Online marketing activiteiten worden pas echt onmisbaar tijdens de livegang van jouw nieuwe e‑commerce platform. Zonder de juiste voor- en nazorg kelderen je posities op Google naar beneden en verlies je de mogelijkheid om nauwkeurige data te verzamelen. Wij zorgen ervoor dat je helemaal voorbereid bent wanneer je jouw platform migreert. Zo zorgen we dat er geen errors plaatsvinden bij oude URL's en stellen we je Analytics volledig in vóór het grote moment. Ook na livegang houden we alles nauwkeurig in de gaten en gaan we natuurlijk knallen met de nieuwe branding en campagnes.

Van tactiek naar targets?

Klim samen met ons naar de top van de zoekresultaten en de top of mind van jouw doelgroep. Met een marketingstrategie op basis van jouw ambities stijgen we met kop en schouders boven de concurrentie uit.