DesignEen duurzaam design system dat klanten verbindt

Visual design in e‑commerce

Voor alle producten, elk plaatje tot aan iedere pixel: jouw merk zit verweven in ieder design. We weten hoe belangrijk het is om herkenbaar te zijn bij je publiek, op te vallen tussen concurrenten en om bezoekers te navigeren naar klanten.

Lees verder

Onderscheiden en verleiden met design

Internationale concurrentie en een korte aandachtsspanne, vragen om een design dat opvalt en blijft kleven. Jouw digitale design is een doorvertaling van je merk met haar eigen unieke verhaal. Of het nu gaat om je eigen website, social media of advertenties, ieder contactmoment met je merk is consistent en congruent. Het gaat om die perfecte combinatie tussen vorm en kleuren, aangevuld met foto's en fonts. We brengen de essentie van je merk terug naar één zin of woord. Speciaal. Verleidelijk. Memorabel. Want herkenning is goud waard in een wereld vol afleidingen.

Silk-ka

Silk-ka - alles behalve een muurbloempje

Op grond van diepgewortelde analyses, ontworpen we voor kunstbloemenontwerper Silk-ka een nieuwe merkidentiteit en een speelse, gebruiksvriendelijke webshop. Om bezoekers onder te dompelen in kunstbloemen en de collectie ook online te laten floreren.

Designen voor actie - van klik naar klant

Sluit je visuele identiteit nog bij je doelgroep aan? Hoe zorg je dat design bijdraagt aan het creëren van trouwere klanten? Elk visuele element heeft een functie. Voor esthetiek, om op te vallen, te navigeren, te verbinden of een combinatie hiervan. Over plaatsing denken we na, tot de pixel precies. We zien het digitale landschap als een playground waar je invloed hebt op elke stap die je bezoekers nemen, van het doen van een aankoop tot het achterlaten van een review. Altijd met jouw merk in het hart, nooit zonder doel. Goed vindbaar, gebruiksvriendelijk en conversieverhogend. Zo veroveren we de harten van je klanten.

Kleur bekennen voor verbinding

Visual design is voor elk merk belangrijk, ongeacht het type klant dat je hebt. Het gaat om de juiste vertaling van jouw merkidentiteit in combinatie met de persoonlijkheid van je doelgroep. Consumenten of zakelijke klanten. Jaarlijkse kopers of wekelijkse. Alledaags of ongewoon. We beginnen bij je klanten. In een metamorfose naar een doe-het-zelf-er, beautyliefhebber, sportclub-eigenaar of wie je klant ook is, onderzoeken we wat zij willen zien gedurende hun digitale winkelreis. En dat geven we ze, welke weg ze ook kiezen. Van pakkende animaties in de app tot een inspirerend lookbook op de webshop.

Boerschappen

Boerschappen: op de groei ontworpen

Boerschappen levert boodschappen rechtstreeks van de boer en heeft een sterke missie: de manier waarop we eten tot ons nemen veranderen. Met respect voor de natuur, bewust van tijd en liefde voor gezonde voeding. Die ambitie hebben we doorvertaald naar een duurzaam merkhuis dat consistent op ieder kanaal wordt gecommuniceerd én richting geeft aan mensen om het juiste te doen.

Als multidisciplinair vormenspel schieten we raak

Een pagina op basis van een dertien-in-dozijn-template nodig? Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. We pakken het doordachter aan. Vanuit strategie en ambitie, creëren we een design system en assets die consistent en duurzaam te gebruiken zijn. Van elementen op productdetailpagina’s tot social media uitingen tot het testen van variaties in plaatsingen. Met ons disciplinaire Handpicked team van art directors, visual en UX-designers, developers en marketeers, visualiseren en implementeren we met jou de reis voor je klanten.

Next-level designs?

Val je in de categorie lelijk eendje of de schoonheidsprijs al gewonnen? Maakt niet uit. Wij creëren designs vanaf de start tot finish voor de beste winkelervaring online.