Commerce platformsExcelleren in e‑commerce

Digital commerce platforms

Op zoek naar een flexibel platform, internationale uitbreiding of diepere klantrelaties? Jouw merk verdient een podium. Geen kant-en-klare webshop, maar een toekomstbestendig digital commerce platform.

Lees verder

Ontwikkeld voor de beste winkelervaring

Wie zijn jouw klanten en hoe interacteren zij - nu en in de toekomst? Wat is de rol en de toegevoegde waarde van ieder kanaal? Met een ijzersterke e-commerce strategie als beginpunt, creëren we klantreizen waar je publiek warm van wordt, waar ze vurig voor terugkomen. Vanaf de start, zonder einde. Met jouw webshop als hoofdpodium en een line-up van branding en conversie. Achter de schermen helpen we bedrijfsprocessen te stroomlijnen, digitaliseren en automatiseren. Voor consequent, sneller en efficiënter resultaat. Platformonafhankelijk, kiezen we het digital commerce podium dat jouw ambities vervult.

Groeien als sterk merk

Een digital commerce platform is niet alleen je online winkel, het is de bron voor meer en nieuw bereik. Het is de plaats waar je volledige controle hebt over klantervaringen. Je leert je klanten beter of opnieuw kennen, en transformeert nieuwe bezoekers naar blije klanten. Bijvoorbeeld met een productkeuzehulp waarmee je klantvoorkeuren opslaat en tegelijkertijd klanten gemak geeft. Aan de achterkant meer klantdata en inzicht, aan de voorkant meer conversies en omzet. Als toevoeging op je bestaande kanalen of als enige paradeplaatje: een digital commerce platform maakt bedrijfsgroei mogelijk.

Keuze uit diverse aanbieders in digital commerce

E-commerce omgevingen worden snel complex. Zeker wanneer je meer nodig hebt dan een standaardoplossing om jouw unieke businessmodel mogelijk te maken. Mogelijk heb je te maken met abonnementen, heb je automatische dropshipment flows of werk je met verse artikelen waarvan de voorraad moeilijk te voorspellen is. Wij voegen bestaande systemen, nieuwe wensen en doelstellingen samen voor de beste e‑commerce oplossing, dat is waar we goed in zijn. We geloven niet in one-size-fits-all, maar werken met meerdere digital commerce platforms zoals Shopware, Adobe Commerce, Drupal en Commercetools. Daarom zijn we altijd onafhankelijk en onderzoeken welk platform aansluit. Van een monolithische tot composable architectuur, we creëren het digital commerce platform voor jou.

Boerschappen

Online oogst en groei voor Boerschappen

Leverancier van boodschappen van de boer naar je bord, dat is Boerschappen. Met een honger naar digitale groei, stoomden we een volledig nieuwe architectuur met een digital platform en app klaar. Een duurzaam recept, genomineerd voor een DIA-award, waar Boerschappen mee vooruit kan boeren.

Onderscheiden van concurrentie

Jouw verhaal, merk of producten zijn uniek, daar creëren we een podium voor online. Met een prachtig ontworpen platform, een plek waar klanten vinden wat ze zoeken en meer. We pakken door voor een onderscheidende factor: de X-factor die jouw uniek maakt. Zodat je klanten digitaal kleding kunnen passen, met handgebaren door je site navigeren of met spraak je webshop doorzoeken: dat is hoe wij innoveren in e‑commerce met onze klanten. Vanuit een creatief concept, creëren we oplossingen waar concurrenten van wakker liggen en je klanten van dromen.

Excelleren in e‑commerce?

Van platformkeuze tot creatief concept en ontwikkeling op maat, we accelereren je merk voor het volgende optreden. We zorgen voor de juiste projectorganisatie, trainen teams, zorgen voor draagvlak binnen je organisatie of bijvoorbeeld bij franchisenemers. Alles om de transitie soepel te laten verlopen en de impact van het nieuwe platform te maximaliseren.