Adobe / MagentoUnieke webshops op maat met Adobe commerce

Adobe Commerce

Perfect inspelen op iedere fase in de customer journey is complex, ontwikkelen met Adobe Commerce maakt het makkelijker. De mogelijkheden zijn eindeloos en schaalbaarheid was voor hen altijd al de standaard. Ontdek de mogelijkheden van Adobe / Magento.

Lees verder

Veelzijdig ontwikkelen met Adobe / Magento

Klantverwachtingen zijn torenhoog en door concurrentie moet je stappen naar boven blijven zetten. Adobe Commerce biedt een totaaloplossing waar security, betaalverkeer en multistore gestandaardiseerd zijn. Een speler op wereldwijdtoneel, erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant. Ben je op zoek naar een flexibele oplossing die perfect aansluit bij jouw specifieke bedrijfsbehoeften en markteisen? Een oplossing die meegroeit met behoeften en schaalbaar is over landsgrenzen? Geïntegreerd kan worden met systemen zoals een ERP, WMS, kassasysteem of derden? Dan kan Adobe Commerce of Magento Open Source een oplossing zijn.

Adobe Commerce / Magento Open Source

Adobe heeft Magento al een tijd geleden overgenomen en met deze verandering is Adobe Commerce, de nieuwe naam van Magento Commerce en Magento Enterprise. Ook wel bekend als de commerciële versie, die verkocht en ondersteund wordt door Adobe. Aan de andere kant is Magento Open Source de gratis versie zonder licentiekosten, die een grote community van developers en IT-kenners voortdurend verbetert en optimaliseert. Waar Magento Open Source wel de belangrijkste e-commerce functionaliteiten biedt, heeft Adobe Commerce aanvullende diensten als cloud hosting, geavanceerd voorraadbeheer, klantsegmentatie en aanvullende B2B-functionaliteiten.

 • Schaalbaar
  Adobe Commerce is een zeer schaalbaar platform, wat goed in staat is om enorm veel traffic aan te kunnen en om zeer grote assortimenten te ondersteunen. Daarmee groeit het niet alleen mee met jouw ambities, maar ook met de behoeften van de markt. Ook kun je met de multi store, multi language en multi currency mogelijkheden wereldwijd verkopen.

 • Flexibiliteit
  Adobe commerce en Magento bieden veel manieren om het platform aan te passen naar jouw wensen. Van alle apps in de Adobe app-store tot de mogelijkheid om alles binnen het systeem te customizen.

 • Meertalig / internationaal
  Ieder land kent haar eigen taal, betaalopties, BTW, verzendmethodes, enzovoorts. Met Adobe / Magento toon je de juiste vertalingen en content, waarbij data gescheiden wordt opgeslagen zodat het met externe systemen kan worden gekoppeld.

 • Standaardfunctionaliteiten en security
  Denk aan product- en klantenbeheer, ordermanagement, facturatie, productsets, configureerbare producten met varianten, opties en downloads, maar dit geldt ook voor veiligheid van je platform. Adobe neemt veiligheid serieus door te zorgen voor stabiliteit in doorontwikkeling en het regelmatig uitbrengen van nieuwe releases met security improvements, bugfixes en nieuwe functionaliteiten.

 • Marketing tools
  Van standaard SEO-mogelijkheden tot gepersonaliseerde aanbiedingen. Bovendien sleep je met het drag-and-drop systeem eenvoudig pagina’s in elkaar, uit eigen media zoals banners maar ook vanuit externe media zoals YouTube. Een landingspagina aan de start van de zomer lanceren? Door een releasedatum in te stellen, plan je dit automatisch in.

 • Integratiemogelijkheden en 4000+ extensies
  Adobe Commerce met je SAP ERP, een PIM, of een compleet systeemlandschap koppelen? Dankzij REST- en SOAP-interfaces werkt dit heel fijn. Doordat er zoveel extensies zijn, kun je eenvoudig een functionaliteit toevoegen zonder vanaf nul te beginnen. Voor onze klanten implementeren we vaak Sooqr en Elastic Search, die allebei de zoekervaring van bezoekers enorm verhogen.

VIA VAI

Een stap naar conversie en merkbeleving

De schoenencollectie van VIA VAI is van veteroogje tot tonglabel geperfectioneerd en zo optimaliseren we het e-commerce platform ook. We lanceren een podium voor het merk om klanten ook rechtstreeks te kunnen bedienen.

Wanneer Adobe Commerce (geen) een slimme keuze is

Adobe Commerce is een zeer krachtige e-commerce oplossing met veel voordelen. Toch is het niet voor iedereen geschikt. Adobe Commerce is een zwaarder systeem dan andere (eenvoudigere) alternatieven zoals Shopware of Shopify. Dat betekent dat je meer energie moet steken in zaken als performance en onderhoud. Dat is het prijskaartje wat hangt aan de flexibiliteit en zeer uitgebreide mogelijkheden van het systeem.

Adobe / Magento certified

Wij zijn Adobe partner en onze developers zijn certified: inmiddels hebben we zelfs al meer dan 70 modules op onze naam staan. Omdat Adobe een robuust systeem is en veel mogelijkheden kent, ontwikkelen wij voor verschillende type klanten op basis van dit systeem. Toch blijft er altijd iets hetzelfde. Want hoewel de mogelijkheden eindeloos zijn, beginnen we altijd vanuit de specifieke uitdagingen, wensen en doelstellingen van de klant en kiezen we de e-commerce oplossing die daarbij past. We werken ook graag met platforms zoals Commercetools, Shopware, Shopify en Drupal. Monolitisch of op basis van een composable aanpak. Wat voor jou de beste keuze is, onderzoeken we objectief en met jou.

Bekijk pakketselectie

Overstappen naar Adobe / Magento?

Online groei, klantloyaliteit of een flexibele architectuur: een kant en klaar antwoord bestaat niet. Daarom bouwen wij een e-commerce platform dat uit te breiden is met de functionaliteiten die je wenst.