Bluebird Day is Spryker partner.

De consument vraagt meer en de e-commerce markt verandert razendsnel, dat vraagt om een platform waarin nieuwe technologie snel te implementeren is. Spryker biedt met haar moderne architectuur van het platform een unieke toolkit voor innovatie, waarbij verder wordt gekeken dan alleen de online aankopen. Met Spryker kan iedere vorm van een transactioneel businessmodel ondersteund worden: van e-commerce tot IoT, in-car of in-home.

Spryker Commerce OS is ontwikkeld om transactionele businessmodellen te ondersteunen op ieder huidig en toekomstig touchpoint. Spryker is modulair opgebouwd met meer dan 600 modules – van voorraadbeheer tot OMS – die geheel los van elkaar in te zetten zijn. Spryker is daarmee de perfecte middenweg tussen maatwerk en het gebruik van een pakket met veel features. Hiermee kunnen we complexe vraagstukken sneller beantwoorden en is een snelle time-to-market te realiseren. 

Vanuit Bluebird Day hebben we een sterke focus op het ontwikkelen van innovatieve e-commerce oplossingen. Door onze partnership met Spryker zijn we nog beter in staat om onze klanten te helpen innoveren op ieder mogelijk touchpoint.

Meld je aan voor het exclusieve partnerevent

Samen met Spryker en Livechat organiseren wij op dinsdag 11 februari een exlusief evenement over 'de digitale toekomst van e-commerce'. Er wordt een 3-gangendiner verzorgd en er worden drie talks gegeven over de discrepantie tussen het aantal bezoekers en conversies, innoveren met technologie en Azië als inspiratie voor innovatie. Deelnemen aan het evenement is gratis! Na aanmelding wordt beoordeeld of je nog kunt deelnemen. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar omdat we het kleinschalig, informeel en gezellig willen houden. 

Geïnteresseerd? Meld je nu aan voor het event! Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar.