Magento 2 & transsmart integratie.

Samen met Transsmart heeft Bluebird Day een module ontwikkelt voor Magento 2. Deze module maakt het makkelijker om te schakelen tussen verschillende vervoerders, maar ook om zelf pick-up locaties in te stellen. Een eigen PostNL module heb je dan niet meer nodig. Maar, er is meer.

Transsmart heeft inmiddels vanuit ongeveer 50 verschillende bronsystemen koppelingen beschikbaar met meer dan 180 vervoerders. Met innovatieve transportboeking software heeft Transsmart klanten in Nederland, België, Duitsland en binnenkort zal ook de eerste klant in de VS live gaan. Transsmart heeft inmiddels meer dan 600 MKB klanten die dagelijks vele tienduizenden zendingen boeken en laten afleveren in meer dan 200 landen. De Tilburgse cloud-oplossing kan naadloos geïntegreerd worden met nagenoeg elke webshop, ERP- of warehouse management systeem. En daardoor maakt Transsmart je minder afhankelijk van een vervoerder wat zorgt voor meer flexibiliteit. 
 

Magento 2 integratie.

De Magento 2 module werkt geheel volgens de standaarden van Magento. Je kan al de bestaande Magento verzendmethodes koppelen aan de verschillende vervoerders en profielen die binnen Transsmart beschikbaar zijn. Daarnaast komt SmartConnect met een aantal aanvullende functionaliteiten voor je Magento omgeving.

 

Settings transsmart pickup location

Checkout ondersteuning

SmartConnect haalt, afhankelijk van de aangesloten vervoerders, alle beschikbare pickup points op. Door de integratie in de checkout van Magento 2 worden alle afhaal locaties overzichtelijk gepresenteerd aan je bezoeker. Om het vinden van een geschikt afhaalpunt zo makkelijk mogelijk te maken kan er gefilterd worden op locaties die op zondag of 's avonds geopend zijn. Heb je zelf ook fysieke winkels? Via SmartConnect kan je ook je eigen locaties toevoegen aan de beschikbare pickup points.

Check-out-transsmart

Transsmart table rate

Maak je gebruik van een table rate om verschillende tarieven te hanteren, bijvoorbeeld afhankelijk van de afleverlocatie of het gewicht van de zending? SmartConnect maakt een extra table rate beschikbaar waarmee je de verschillende rates makkelijk koppelt aan verschillende vervoerdersprofielen.

Boeken en printen

Maak je geen gebruik van een ERP pakket voor de logistieke afhandeling van een bestelling? Via de Boeken & Printen functionaliteit kan je rechtstreeks vanuit de backend van Magento je verzendlabels uitprinten. SmartConnect maakt automatisch zendingen aan en kan deze optioneel ook direct boeken en printen. En heb je een foutje gemaakt in de zending? Dan kan je, voordat het label is geprint, eenvoudig de zending aanpassen.

Track & Trace

De track & trace informatie wordt bij de boeking opgehaald en wordt beschikbaar gesteld in Magento 2, zodat deze via de Magento standaarden verstuurd kan worden naar uw klanten. Desgewenst kan ook Transsmart de track & trace e-mail naar uw klanten verzorgen. De track & trace link en statusfeedback van iedere zending is te allen tijde beschikbaar in Magento 2.

Track Trace transsmart

Checkout locatieselector abonnement

Tot voor kort bestond onze dienstverlening uitsluitend uit het boeken van zendingen bij diverse vervoerders vanuit verschillende systemen waarin Transsmart integraties mee heeft. Onlangs hebben we onze dienstverlening uitgebreid door het aanbieden van afhaallocaties van diverse vervoerders in de checkout van Magento 2. Door middel van de Transsmart Magento 2 module en de connectie met onze API zijn webwinkeliers in staat om afhaallocaties van 7 verschillende vervoerders real time selecteerbaar te maken voor bezoekers. Door het aanbieden van meerder verzendopties verhoog je de klanttevredenheid en ook het conversiepercentage binnen de webwinkel.

Download gratis whitepaper - 19 Magento optimalisaties

Meer dan de helft van alle Magento webshops is niet volledig geoptimaliseerd, waardoor wordt ingeleverd op snelheid en conversie. Laat jij kansen liggen? Met ruim 20 jaar ervaring als e-commerce agency, brengen we graag de optimalisatiekansen voor je aan het licht. Van het legen van je cache tot het niet goed instellen van de content per store, in deze whitepaper vind je 19 manieren om je webshop te optimaliseren.

Geïnteresseerd? Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper in je mail.

Meer weten onze integratie met Transsmart?

Meer weten over de integratie van Magento 2 & transsmart integratie? Mijn naam is Giwanni en ik kan je alles vertellen de mogelijkheden van SmartConnect. Neem gerust contact met mij op per telefoon of mail. Ik beantwoord je vragen graag!

Neem contact op      of       076 204 304 6