Hoe onze development teams innoveren.

Innoveren, vernieuwen, ontwikkelen. Dat is waar het om draait in onze markt. Het zoeken naar concepten die vernieuwen en functionaliteiten die uitdagen. Iedere developer bij Bluebird Day wordt uitgedaagd om zélf te innoveren, te vernieuwen en te ontwikkelen. Daar hoort lef bij, maar ook het bijwonen van congressen. Vandaag blikken we terug op MeetMagento en CSS Day.
 

MeetMagento 2018.

Het Magento e-commerce event in Nederland: MeetMagento. De tiende editie ging op 1 juni 2018 in Utrecht van start. Veel e-commerce professionals en developers waren aanwezig. Mike Verhaert en Tim Janssen, onze back-end developers, waren er ook. Naast (headless) Progressive Web Apps en user voice interfaces voor e-commerce, werd er aandacht besteed aan de overname van Magento door Adobe. Mike en Tim zagen de overname al aankomen, dus zij keken liever naar de nieuwe kansen, zoals ‘Magento Commerce Cloud’.

CSS Day 2018.

Een paar weken later werd het Amsterdamse Compagnietheater omgetoverd tot het brandpunt van computertaal en codeerschema’s voor CSS Day. Diezelfde ochtend vertrokken Ezra Botter en Tim Oerlemans, front-end developers bij Bluebird Day, samen met drie collega’s van E-sites naar Amsterdam. Een dag vol CSS magie – van feature-queries tot Houdini – en sprekers als CSS-tovenaar Harry Roberts. Een leerzame dag. Wat Ezra vooral is bijgebleven: Bruce Lawson die, op zijn blote voeten, Mr. Potato voorstelde, een vergelijking maakte met Kim Kardashian en sprak over component-based development.

 

We staan iedere keer op een ander congres en iedere keer staat er een andere developer op dat congres. Een van de eerstvolgende congressen waarop Bluebird Day aanwezig zal zijn, is Reacticon. Zo zorgen we dat we blijven ontwikkelen, blijven vernieuwen en vooral blijven innoveren, want niets blijft voor altijd hetzelfde. Door te blijven innoveren maken we de manier waarop merken en mensen zaken met elkaar doen eenvoudiger en leuker. 

 

Bij ons komen werken? 

Iedere dag lunch en vrijdag een overheerlijk broodje van de bakker, bijna wekelijks taart vanwege tevreden klanten of een Go-Live!, trainingen, congressen en ervaren programmeurs om kennis te delen. 

Bekijk onze vacatures      of      076 204 304 6