Nieuw label: Bluebird Day.

Na maanden lang voorbereiden mag het eruit: Techtwo en E-sites Retail, twee teams binnen Handpicked agencies, slaan de handen ineen. We bundelen onze e-commerce krachten in een nieuw zelfstandig label, genaamd: Bluebird Day. Een nieuwe naam in de e-commerce wereld, maar dus zeker geen nieuwkomer.

 

Samen de e-commerce markt in beweging brengen.

Het is niet heel verwonderlijk dat deze ontwikkeling tot stand is gekomen. Zowel Techtwo als het retail team van E-sites waren gericht op de retailbranche en e-commerce. Merkbaar ontstond er steeds meer overlap. Niet alleen in kennis, potentiële klanten en de diensten en producten die we leverden. Maar ook in de ambities die we allebei als organisatie hadden. Veel logischer en vooral veel slimmer werd het om alles samen te voegen.

 

Van twee organisaties één maken.

Organisatorisch gaat zo’n stap natuurlijk niet over één nacht ijs. Maar het voordeel was wel dat beide teams zich al in hetzelfde pand bevonden en elkaar daardoor al goed kenden. Een aantal maanden aan voorbereiding om van twee organisaties één te maken is achter de rug. Nu is het moment om ook naar buiten te treden met Bluebird Day. Een nieuwe naam in de e-commerce wereld, maar dus zeker geen nieuwkomer. Met meer dan 19 jaar ervaring, onze gebundelde specialistische kennis, de uitbreiding van een ervaren team naar meer dan 30 e-commerce specialisten en een mooi portfolio, zijn wij er helemaal klaar voor!

Binnen 2 jaar top e-commerce speler.

We hebben er echt zin in. En veel vertrouwen. Met de kennis en expertise die wij nu in huis hebben, leveren we de kwaliteit van een topspeler in Nederland. Ons eerstvolgende doel is nog meer innoveren in innovatiesprints, zodat onze klanten zichzelf kunnen onderscheiden. Binnen 2 jaar prijkt Bluebird Day in de top 5 van e-commerce spelers in Nederland. Daar gaan we voor!

Je merkt het misschien al, deze frisse start geeft ons veel energie! En die energie is ook doorgeklonken in de naam Bluebird Day. Wel eens in de Bergen geweest voor wintersport? Dan ken je dit gevoel. 'Bluebird Days' zijn dagen waarop alles samenkomt. Zoals in de bergen, wanneer je bij het opstaan een stralende blauwe lucht aantreft, na een nacht lang sneeuw. Van die optimale condities, om perfect te presteren en verder te komen dan je durfde te dromen. Wij houden hiervan. Samen met klanten creëren we de perfecte condities om te innoveren in e-commerce.

 

A Handpicked agency.

In januari van dit jaar kwam de aankondiging dat de voormalige E-sites Group verder ging onder de naam Handpicked Agencies. Vijf bestaande en twee nieuwe labels vormden een collectief aan digitale bureaus gericht op digitale strategie & design, ontwikkeling, e-commerce, content productie, virtual reality en online marketing. E-sites laat met de komst van Bluebird Day de focus op e-commerce los en groeit verder als tech bureau, gericht op de ontwikkeling van websites, mobile apps, applicaties en API’s, met een bewezen expertise in technisch complexe maatwerk oplossingen.

Meer weten?

Aangenaam! Ik ben Wim, commercial director bij Bluebird Day. Wil je meer weten over Bluebird Day of wil je samen met ons gaan innoveren? Neem gerust contact met mij op!

Neem contact op      of       076 204 304 6