Drupal CMSWaar content en commerce kruisen

Drupal

Ben je de contentmogelijkheden van je platform ontgroeid of zoek je een nieuw CMS, dan is Drupal mogelijk een goede fit. Met Drupal geniet je van een veilig, gebruiksvriendelijk, krachtig en snel content management systeem. Perfect om los in te zetten óf te combineren met een platform.

Lees verder

Een enterprise-waardig DXP, zonder de kosten

De Nederlandse overheid, het Amphia Ziekenhuis, Pinterest en grote retailers zoals Hubo vertrouwen allemaal op de veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid van Drupal. Als open source oplossing is Drupal gratis beschikbaar en de grote community zorgt voor een enorm stabiel platform dat op hoog tempo wordt doorontwikkeld. Ideaal voor merken die meer te vertellen hebben dan een productomschrijving en flexibiliteit zoeken om de contentstrategie uiteen te zetten.

Hubo

Timmeren aan de toekomst van Hubo

Om doe-het-zelvers te helpen en inspireren, ontwikkelden we een inspiratieplatform op basis van Drupal waar niet het product maar de klus centraal staat. Hubo helpt de doe-het-zelver, het platform ondersteunt de lokale franchisenemer. Want de franchisenemers van Hubo zijn de echte ‘local heroes’.

Drupal 10: onbeperkt flexibel

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een SaaS CMS, zoals Contentful of Storyblok. Dat zijn mooie oplossingen - die we zelf ook graag inzetten - en die goed te combineren zijn met veel populaire e-commerce platformen. Toch zijn die oplossingen niet voor iedereen de beste keuze. Eén van de belangrijkste redenen waarom wij Drupal inzetten is de enorme flexibiliteit die het CMS geeft. Drupal is een volledig open systeem, wat betekent dat je alles aan het systeem kan aanpassen. Integraties met je PIM-systeem, koppelingen met vacatures (ATS) of uitgebreide product-configuratoren: bijna alles wat je kan bedenken is te maken in Drupal.

  • Met de multi-site opzet beheer je efficiënt meerdere (merken)sites vanuit één platform.

  • Drupal is geschikt voor grote hoeveelheden content, zonder dat de kosten voor het platform toenemen.

  • Het systeem is enorm schaalbaar en geschikt om in te zetten voor websites met veel traffic.

  • Met het uitgebreide rollen- en rechtensysteem creëer je workflows die perfect aansluiten bij je bedrijfsprocessen.

  • De Drupal community heeft een sterke focus op inclusiviteit en gebruiksvriendelijkheid, zodat het systeem door iedereen gebruikt kan worden.

  • In tegenstelling tot sommige systemen is Drupal eenvoudig te updaten, waardoor er meer ruimte is voor doorontwikkeling en innovatie.

Digitale kansen met Drupal?

Is Drupal de oplossing voor jouw vraagstuk of is een ander headless CMS een betere fit? Als Drupal experts kennen we alle voordelen van Drupal én weten we ook wanneer een andere keuze voor jou de beste is. Deel je ambitie of vraagstuk en we helpen je met objectief advies.