Optimalisatie.

Een webshop is geen doel, maar een middel om doelen te behalen. Het creëren van waardevolle traffic naar je online platform kan behoorlijk kostbaar zijn en dan te bedenken dat het grootste deel van deze bezoekers helemaal geen aankoop doet. Wat nu als je dit kunt beïnvloeden door je doelgroep beter te leren kennen en op basis van die informatie aanpassingen kunt doen die leiden tot een beter resultaat?

Optimalisatie user test bij Bluebird Day

Optimaliseren in e-commerce.

De markt is continu in ontwikkeling, klanten hebben veel keus en stellen hogere eisen, daarom is het optimaliseren van je e-commerce oplossing enorm belangrijk. We pakken dit proces strategisch aan met een samenbundeling van performance, online marketing en CRO. We zorgen dat je doelgroep je platform bezoekt, dat bezoekers van een snelle en gebruiksvriendelijke webshop genieten en dat zij klant worden door de slimme aanpassingen die we maken. Het is geen eenmalige actie maar een doorlopend proces, en het grote voordeel van optimalisatie is dat je een investering voor de lange termijn doet. Op deze manier groeien we structureel naar klantretentie en een hogere gemiddelde orderwaarde. 

 • Performance optimalisatie

  Wij helpen je met inzicht én geven advies over de belangrijkste performance verbeteringen. Want een snelle website heeft een positieve impact op je conversie en daarmee je omzet!

  We ontwikkelen volgens strikte kwaliteitsstandaarden die bijdragen aan de stabiliteit, performance en veiligheid van jouw e-commerce platform. Onze certified developers ontwikkelen daarom op basis van vaste performance KPI’s. Deze KPI’s meten we periodiek vanaf diverse devices en internetsnelheden zodat we een optimale gebruikerservaring kunnen granderen.

  Informatie opvragen
 • Online marketing

  Er heerst een spanningsveld tussen merkbeleving en conversie. Wij ontwerpen designs die beklijven én converteren op basis van een sterke, technische basis.

  Middels zoekwoordenonderzoek, websitestructuur analyses en performance metingen, kunnen we die solide basis garanderen. Welke marketingdisciplines - van SEA tot marketing automation - ook nodig zijn, wij hebben ze in huis. Maar voordat we hier concrete invulling aan of advies over geven, bepalen we eerst jouw online marketingstrategie op basis van je doelstellingen. We willen weten wie je doelgroep is zodat we die doelen kunnen behalen in iedere fase van de customer journey. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van motion design, augmented reality, en voor ultieme relevantie passen we personalisatie toe. Zo zorgen we ervoor dat bezoekers converteren en klanten naar je webshop terugkeren.

  Meer informatie
 • CRO

  CRO is niet enkel het verbeteren van je conversiepercentage, het draait om het continu verbeteren van de gebruikerservaring. En dat resulteert in meer conversies, loyaliteit en een hogere AOV.

  Met continu verbeteren bedoelen we dat we doorlopend analyses uitvoeren, inzichten verzamelen, hypotheses opstellen en A/B Testen. We maken daarmee echt data-gedreven beslissingen. Gedurende onze sprints werken we met een uitgebreid data-gedreven PIE-model, waarmee we de prioriteit bepalen van de verbeterpunten. Hierdoor vullen we de sprints zo performance-gedreven mogelijk in. En bepalen we of we verbeterpunten direct gaan doorvoeren, of dat we ze eerst valideren via bijvoorbeeld een A/B test. Zo zijn we continu bezig om samen resultaat te bereiken.

  Informatie opvragen

Trotse partnerships

Wij werken hecht samen met onze klanten om het beste resultaat te creëren.

Gratis CRO checklist

Met deze gouden tips op het gebied van UI en UX, kun je simpel en snel jouw webshop verbeteren. We delen adviezen voor je voor elke pagina: categorie, productdetail, checkout, you name it. Maak elke livegang een succes met deze handige checklist!

Download checklist   
 

Link to the element

Strategie & advies.

Wij helpen je met ieder e‑commerce vraagstuk en realiseren je beoogde doelstellingen.

Link to the element

Creativiteit & design.

We ontwerpen unieke, gebruiksvriendelijke ervaringen zodat je doelgroep converteert en terugkeert.

Link to the element

Technologie & development.

Van platformkeuze tot ontwikkeling op maat, wij bouwen op basis van jouw business case.

Link to the element

Optimalisatie.

Met marketing, CRO en datagedreven doorontwikkeling, creëren we maximaal rendement.

Wil je maximaal rendement?

We begrijpen goed dat ieder traject anders is en bedenken dan ook graag een plan dat perfect op jouw organisatie aansluit. Wij helpen je graag het maximale uit je e-commerce platform te halen!

Contact opnemen       of     076 204 30 46

Optimalisatie specialist