Discovery dayVan digitale strategie naar doelstellingen realiseren

Discovery day

Heb je vaak het gevoel dat een agency jouw business niet echt begrijpt? En heb je het gevoel keer op keer hetzelfde verhaal te moeten vertellen aan weer een ander team? Een Discovery dag is dé methodiek om dit te tackelen.

Lees verder

Van digitale strategie naar tactisch jaarplan

Tijdens een Discovery dag verdiepen we onszelf volledig in de wereld waarin jij jezelf continu begeeft. Door middel van diverse workshops brainstormen we samen over oplossingen voor de uitdagingen die je ziet. In onze samenwerking herhalen we deze dag ieder jaar om jouw digitale strategie door te vertalen naar een tactisch jaarplan. Een tekenaar legt de dag ter plekke op een unieke en creatieve manier vast. Weer eens wat anders dan een jaarplan in Powerpoint. Daarnaast trappen we de samenwerking met nieuwe relaties het liefst af met een Discovery dag, zodat we direct op één lijn liggen. Gewoon een hele leuke dag, die we samen afsluiten met een hapje en een drankje.

De basis voor een langdurige samenwerking

De mensen maken het verschil, in iedere samenwerking. Het is van groot belang dat we elkaar begrijpen, kennen en weten te vinden. Tijdens de Discovery dag brengen we onze strategen, UX-designers, online marketeers en developers samen met jouw specialisten. Naast relevante inhoudelijke topics is het dé manier om elkaar nog beter te leren kennen en begrijpen. Door de samenwerking op deze manier te starten en dit jaarlijks te herhalen, ontwikkelen we relaties voor de lange termijn.

Wat we gaan doen

Er zijn een aantal vaste elementen, zoals de live tekenaar, ‘de wereld van…’ en een inspiratiesessie. De inhoud is verder volledig afgestemd op jouw uitdagingen. We starten de dag in ieder geval met een leuke manier om elkaar te leren kennen. Verder werken we in creatieve workshops naar een concreet actieplan, in de vorm: wie, wat, wanneer. Binnen twee weken plannen we de eerste opvolging en wordt ook de tekening overhandigd. En daarna? Starten we met de uitvoering van het plan en houden we grip door ieder kwartaal te evalueren, analyseren, om vervolgens te optimaliseren.

Sparren of samenwerken?

Ons laagdrempelig leren kennen? Dat kan, een Discovery dag is een perfecte manier om eens wat uitgebreider kennis met elkaar te maken. Bakje koffie doen?