Technologie
en development.

Geen kant-en-klare webshop, maar een e-commerce platform ontwikkeld op basis van jouw specifieke business case, waarbij we de beste tools en pakketten gebruiken - zodat jouw merk online uit kan blinken. 

Development en techniek bij Bluebird Day

De beste tools voor jouw avontuur.

Van een omnichannel e-commerce platform voor Cavallaro Napoli tot de implementatie van een Headless CMS voor Nespresso, specifieke wensen en uiteenlopende eisen maken ieder e-commerce vraagstuk uniek. Wij helpen merken om de perfecte oplossing voor hun uitdaging te ontwikkelen, van de keuze voor het juiste platform en de selectie van de beste tools tot aan het creatieve concept en ontwikkeling op maat.

Magento icoon
Shopware icoon
Commercetools icoon
Drupal icoon
Contentful icoon
Vuestorefront icoon

De hoogste standaarden.

De consument verwacht zero friction shopping: een consistente ervaring zonder enige hapering. Daarom ontwikkelen we volgens strikte kwaliteitsstandaarden die bijdragen aan de stabiliteit, performance en veiligheid van jouw e-commerce platform.

Certified developers.

Onze ontwikkelaars zijn getraind en gecertificeerd in de pakketten waarmee we werken.

Performance.

Snelheid is essentieel voor je webshop. Wij ontwikkelen volgens vaste performance KPI’s voor een optimale gebruikerservaring.

ISO 27001.

We gaan veilig om met de informatie van onze klanten doordat onze processen en procedures voldoen aan de ISO normering.

Security.

Alle e-commerce platforms worden opgeleverd volgens strenge beveiligingsnormen én periodiek getoetst door middels penetration tests.

 • Technische architectuur en pakketselectie

  Er zijn veel verschillende e-commerce pakketten, allemaal met eigen voordelen. We helpen je met de keuze én de beste inrichting.

  Mogelijk twijfel je over welk pakket het best bij jou past en vraag je jezelf af hoe die keuze je time-to-market en de total cost of ownership beïnvloeden. In deze fase helpen we je met een goed onderbouwde keuze op basis van alle technische en business requirements en tekenen we de optimale architectuur uit.

  Neem contact op
 • E-commerce pakketimplementatie en ontwikkeling

  We maken gebruik van de beste tools om jouw doelstelling te bereiken. Beginnend bij de implementatie van het juiste pakket en aangevuld met ontwikkeling op maat.

 • Product information management

  Geen versnipperde informatie uit losse systemen, maar één centraal platform waarin je alle product data beheert.  Dat biedt je team een flexibele en efficiënte manier om je productinformatie up-to-date te houden én de kwaliteit van je content naar een hoger niveau te tillen.

  Met beknopte productomschrijvingen kom je er vandaag de dag niet meer. Klanten willen veel meer zien en lezen over je producten. Maar wanneer diverse data uit verschillende systemen opgehaald moet worden, vergroot de kans op inconsistentie en fouten aanzienlijk. Een PIM-systeem biedt dan uitkomst!

  Meer over PIM
 • Systeemintegratie en datakoppelingen

  Om een goede omnichannel beleving te creëren én efficiënt te kunnen werken, is een goede integratie tussen je verschillende systemen cruciaal.

  Je e-commerce landschap wordt snel complex. Productinformatie en financiële data staat in je ERP-pakket. De voorraden staan in een warehouse management systeem of komen vanuit de kassa’s in de verschillende winkels. Een goede, stabiele integratie tussen de verschillende systemen is daarom cruciaal. Met Weaver ESB hebben we al veel systemen geïntegreerd en kan ieder complex integratievraagstuk worden getackeld.

  Meer over koppelingen

Volledig geïntegreerd

Integraties zijn een belangrijk onderdeel van iedere e-commerce project. Door onze uitgebreide ervaring op het gebied van datakoppelingen weten we wat er voor nodig is voor een succesvolle integratie van jouw e-commerce landschap.

 

Een hecht partnership

Het beste resultaat ontstaat in intensieve en langdurige samenwerkingen, waarin je elkaar uitdaagt om nét dat stapje extra te zetten. Daarom werken we met vaste klantteams en zitten we vaak - remote en fysiek - bij elkaar. We verwachten van elkaar volledige openheid en een kritische houding. Tegelijkertijd houden we van wat we doen, werken we met veel plezier samen en vieren we samen onze successen. Al deze factoren hebben er voor gezorgd dat wij al 5 jaar op rij verkozen zijn tot top e-commerce agency.

Partners in meeting

Innoveren in e-commerce

Wij ontwikkelen met technologieën zoals AI, AR en conversational applicaties, om mensen te verwonderen en ze te verbinden met merken. Om experimenten en innovaties werkelijk toepasbaar te maken, betrekken we klanten bij onze innovatieprojecten. Voor enthousiaste klanten met een interessante technische uitdaging, organiseren we een innovatiesprint waarin we samen in een hoog tempo werken naar een zogenaamde MVP. Dit helpt ons en onze klant om een concept te valideren en te onderzoeken of de gedefinieerde behoeften vervuld worden. Zo kunnen we samen tot een ècht innovatief en waardevolle oplossing komen.

Virtual Reality innovatie

Trotse partnerships

Wij werken hecht samen met onze klanten om het beste resultaat te creëren.

Link to the element

Strategie & advies.

Wij helpen je met ieder e‑commerce vraagstuk en realiseren je beoogde doelstellingen.

Link to the element

Creativiteit & design.

We ontwerpen unieke, gebruiksvriendelijke ervaringen zodat je doelgroep converteert en terugkeert.

Link to the element

Technologie & development.

Van platformkeuze tot ontwikkeling op maat, wij bouwen op basis van jouw business case.

Link to the element

Optimalisatie.

Met marketing, CRO en datagedreven doorontwikkeling, creëren we maximaal rendement.

Hulp bij jouw e-commerce vraagstuk?

Hi, mijn naam is Ricardo, operational manager bij Bluebird Day. Ik help je graag bij de keuze voor het ideale e-commerce pakket om jouw doelstellingen te realiseren. Wil je meer weten? Geef me gerust een belletje!

Contact opnemen       of     076 204 30 46

Ricardo