Eindeloze mogelijkheden
met een Drupal CMS.

Met een Drupal CMS, geniet je van een veilige, gebruiksvriendelijke, krachtige en snelle website. Met de Drupal software realiseren wij samen jouw digitale doelstellingen. 

Drupal CMS voor content, vrijheid en flexibiliteit

Ontwikkelen met Drupal 8.

Voor wie graag een flexibel en schaalbaar CMS heeft, is Drupal 8 een hele goede keuze. Drupal biedt een heel krachtig content management systeem. Ideaal voor e-commerce omgevingen waar een sterke focus ligt op content en de presentatie daarvan. Dat biedt veel mogelijkheden voor meer traffic! Daarnaast is Drupal een open source Content Management Systeem (CMS). Ideaal, want daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Drupal 8 Webshop: een multifunctionele oplossing

De Drupal-software biedt de volgende voordelen waar je blij van wordt:

  • Content load: geschikt voor grote hoeveelheden content;
  • Schaalbaar: probleemloos presteren op ieder niveau;
  • Gebruiksvriendelijk: het systeem past zich aan aan de gebruiker;
  • SEO vriendelijk: standaard inbegrepen;
  • Veilig: beveiligingsupdates staan hoog op de agenda;
  • Mobile first: werkt overal, op ieder device;
  • Meertaligheid: meertalige websites beheren in een handomdraai.

Productinformatie oplossing voor Hubo bouwmarkt door Bluebird Day

Digitale kansen met Drupal 8.

Als Drupal specialist weten wij goed waar voor jouw digitale kansen liggen. En deze willen we op een eenvoudige manier realiseren. Heeft jouw organisatie behoefte aan een snelle realisatie van digitale doelstellingen? Drupal maakt het mogelijk. Wij ontwikkelen daarom altijd een eigen thema en gebruiken nooit een standaard opzet. Geen kant en klare website dus, maar een website die voldoet aan je eigen identiteit en huisstijl.

Dit doen we voor:

Innoveren met de Drupal community.

Wij houden van innovatie, en creëren daarvoor de beste omstandigheden. De Drupal gemeenschap helpt daar ook aan mee. Want door het open source systeem zijn de innovatieve oplossingen en koppelingen binnen handbereik. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij ook eigen modules en plug-ins creëren voor Drupal 8. Zo realiseren we samen met jou deze innovaties voor jouw vraagstuk.

Meer informatie?

Aangenaam! Ik ben Daniel, account strateeg en marketing manager bij Bluebird Day. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Drupal voor jouw e-commerce project? Neem dan gerust contact met me op!

Contact opnemen       of     076 204 30 46

Daniel