Grenzeloos innoveren met Spryker.

Perfect voor organisaties met unieke wensen die de markt willen veroveren, waarbij inspelen op toekomstige behoeften en touchpoints de drijfveer is. 

Lees meer
Ontwikkelen met Spryker Commerce OS

Met Spryker Commerce OS klaar voor de toekomst

Met de veranderende behoefte van consumenten en de komst van nieuwe technologieën, neemt frontend steeds een ander gedaante aan, bijvoorbeeld van mobiel naar IoT devices. Spryker Commerce OS is ontwikkeld om transactionele businessmodellen te ondersteunen op ieder huidig - en toekomstig - touchpoint. Door te ontwikkelen met Spryker OS beantwoorden we complexe vraagstukken sneller. En dit sluit perfect aan op een agile mindset.

E-commerce platform Spryker Commerce

Maximale flexibiliteit en snelheid

Is jouw uitdaging niet goed te tackelen met een standaard pakket? Spryker biedt de perfecte middenweg tussen maatwerk ontwikkeling en het gebruik van een pakket met veel features. Met meer dan 600 - geheel los van elkaar in te zetten - modules, leg je via Spryker de perfecte basis voor jouw project. Je kiest de onderdelen die goed aansluiten bij je behoeftes en ontwikkelt alle overige componenten op maat. De ideale balans tussen flexibiliteit en snelheid. Met een losgekoppelde frontend en backend kunnen de nieuwste technieken – zoals in-car systemen en IoT – direct geïntegreerd worden op jouw platform. En is een snelle time-to-market haalbaar! 

E-commerce platform Spryker Commerce met nieuwe technologieën

High-performance met Spryker.

Spryker richt zich tot de nieuwste technologieën met een schaalbaar en flexibel e-commerce platform. Perfect voor organisaties met diverse integraties, producten op maat, of een niet-standaard businessmodel. De flexibele architectuur stelt je in staat om te innoveren in e-commerce. Daar houden wij van!

 

600+ Modules

Flexibiliteit en controle wordt gerealiseerd door een veelzijdig aanbod aan modules. Met meer dan 600 e-commerce modules – van zoeken tot voorraadbeheer en betalen tot OMS – is het framework volledig aanpasbaar naar jouw individuele wensen. Bovendien werken de modules tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar zodat ze de gegeven taak perfect kunnen voltooien! En de modulaire kern voorkomt onnodige updates en onderhoud. 

Je eigen platform ontwikkelen met Spryker met 700+ modules

Winnen met een agile mindset

De verwachtingen van gebruikers veranderen bijna dagelijks. Als bedrijf is het essentieel om snel nieuwe ideeën te kunnen toetsen en zo je kans op succes te maximaleren. Spryker biedt een agile platform waardoor je snel in staat bent om ideeën te lanceren, testen en optimaliseren, zodat je jouw organisatie kan optimaliseren met een MVP aanpak. Afhankelijk van de resultaten kun je snel doorontwikkelen of doorgaan met het volgende idee.

Innoveren met Spryker Commerce OS?

Spryker Commerce OS richt zich tot marktleiders met complexe vraagstukken en –systemen die het gebruik van nieuwe technologieën als winst zien. Ben jij benieuwd hoe Spryker voor jouw organisatie van waarde kan zijn?

Neem contact op of bel me op 076 8979 546