De perfecte condities voor innovatie.

Nieuwe technologie verandert onze wereld continu en daarmee ook de wereld van e-commerce. Wij worden enthousiast, vooral wanneer het nieuwe kansen biedt om bedrijfsdoelstellingen te behalen! 

Innoveer met ons
Innovaties in e-commerce (met voice)

Verwonder met virtual en augmented reality

Technologie staat niet stil. Het ontwikkelt zich daarentegen razendsnel. Virtual reality (VR) en augemented reality (AR) zijn in opkomst. En deze technologie maakt dromen werkelijkheid. Met een app kan je tegenwoordig je keuken op- en inmeten of meubels uittesten in je woning. Of wat denk je van een sport uitproberen of nieuwe kleren passen zonder te verkleden? AR en VR zorgt voor indrukwekkende, blijvende ervaringen. Het maakt merken tastbaar en persoonlijk. Een beleving op hoger niveau! Is jouw organisatie er al klaar voor? Lees meer over virtual en augmented reality! 

Augmented reality en virtual reality in e-commerce

Chatbots en voice in e-commerce 

Op welke manier kunnen conversational systems jouw doelstellingen realiseren? En wat zijn de mogelijkheden voor jouw organisatie? Met onze teams hebben we verschillende toepassingen gerealiseerd om de klanten van onze klant wegwijs te maken binnen de webshop en over te halen tot het doen van een aankoop. We kunnen je helpen met de ontwikkeling van een slimme chatbot die meer uit jouw bestaande klanten haalt. En er ook voor zorgt dat jouw verkoopafdeling efficiënter gaat werken! Lees meer over conversational commerce.

 

 

 

Innoveren met conversational commerce en chatbots

Chatbot voor jouw e-commerce doelstellingen?

Een chatbot bouwen die zo slim is dat hij, zij (het) je doelgroep weet te verleiden tot het doen van een aankoop, dat wil iedereen wel. In onze gratis whitepaper geven we een flinke voorzet om zo'n chatbot te bouwen. Wat heb je nodig om een slimme chatbot te bouwen? Waar begin je? Welke tools gebruik je? Deze vragen beantwoorden in onze whitepaper. 

Machine learning & Artificial Intelligence 

We hebben het druk! En daarom willen we zo makkelijk en efficiënt mogelijk leven, werken en winkelen. Dat geldt ook voor jouw klanten. Door machine learning en artificial intelligence als e-commerce toepassing in te zetten, versterkt technologie de verbintenis tussen jouw merk en bijbehorende doelgroep. Lees meer over machine learning en AI.

 

artificial intelligence en machine learning in e-commerce

 

Innoveren in sprints 

Worden er veelbelovende nieuwe ontwikkelingen aangekondigd, dan duiken we er bovenop. Het liefst in sprints. Ieder kwartaal staat in het teken van een innovatief thema. Dat thema gebruiken we als input voor de innovatiesprint zodat we alle opgedane kennis direct kunnen toepassen. Wat kunnen onze klanten ermee? Adopteren, experimenteren en zo nieuwe technologie toepasbaar maken in de praktijk, geheel op kosten van ons. Lees meer over onze innovatiesprint.

Het Labs innovatieteam

Om voorop te blijven lopen, moet je experimenteren. Dit doen wij vanuit Bluebird Day Labs. Met een speciaal innovatieteam nemen we nieuwe technologie onder de loep en experimenteren we met de nieuwste mogelijkheden. Nieuwsgierig hoe we dit doen? Lees hier meer over het Labs team! 

Innoveren in e-commerce?

Hi! Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en ik kan je alles vertellen over de mogelijke innovatieve e-commerce oplossingen. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6