De perfecte condities voor innovatie

Nieuwe technologie verandert onze wereld continu. Sommigen vinden dit spannend. Wij vinden het te gek!

Lees meer

Innoveren in sprints 

Worden er veelbelovende nieuwe ontwikkelingen aangekondigd, dan duiken we er bovenop. Het liefst in sprints. Ieder kwartaal staat in het teken van een innovatief thema. Dat thema gebruiken we als input voor de innovatiesprint zodat we alle opgedane kennis direct kunnen toepassen. Wat kunnen onze klanten ermee? Adopteren, experimenteren en zo nieuwe technologie toepasbaar maken in de praktijk, geheel op kosten van ons. Kansen dus!

Het Labs innovatieteam

Om voorop te blijven lopen, moet je experimenteren. Dit doen wij vanuit Bluebird Day Labs. Met een speciaal innovatieteam nemen we nieuwe technologie onder de loep en experimenteren we met de nieuwste mogelijkheden. Nieuwsgierig hoe we dit doen? Lees hier meer over het Labs team! 

Conversational systems =

recurring omzet! 

Dat klinkt natuurlijk goed! Maar wat zijn conversational systems precies? En wat zijn de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij experimenteren regelmatig succesvol met diverse conversational oplossingen. Zo kunnen we je helpen met de ontwikkeling van een slimme chatbot die meer uit jouw bestaande klanten haalt. En er ook nog eens voor zorgt dat jouw verkoopafdeling efficiënter gaat werken!  Lees meer over conversational systems. 

 

 

 

Verwonder met virtual en augmented reality

Technologie staat niet stil. Het ontwikkelt zich daarentegen razendsnel. Virtual reality (VR) en Augemented reality (AR) zijn in opkomst. En deze technologie maakt dromen werkelijkheid. Met een app kan je tegenwoordig je keuken op- en inmeten of meubels uittesten in je woning. Of wat denk je van een sport uitproberen of nieuwe kleren passen zonder te verkleden? AR en VR zorgt voor indrukwekkende, blijvende ervaringen. Het maakt merken tastbaar en persoonlijk. Een beleving op hoger niveau! Is jouw organisatie er al klaar voor? Lees meer over virtual en augmented reality! 

Machine learning & Artificial Intelligence 

We hebben het druk! En daarom willen we zo makkelijk en efficiënt mogelijk leven, werken en winkelen. Dat geldt ook voor jouw klanten. Door machine learning en artificial intelligence als E-commerce toepassing in te zetten, versterkt technologie de verbintenis tussen jouw merk en bijbehorende doelgroep. Lees meer over machine learning!

 

Meer over innovatieve e-commerce oplossingen?

Hi! Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over de mogelijke innovatieve e-commerce oplossingen. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6