Innoveren
in e-commerce.

Nieuwe technologie verandert de wereld om ons heen en de verwachting van de consument. Het is belangrijk om die verlangens te vervullen en je eigen e-commerce ambities te realiseren. Door te innoveren maak je dat mogelijk!

Augmented reality oplossingen binnen e-commerce - prullenbak live tonen

Innovatieve e-commerce oplossingen.

Het is eigenlijk best simpel: je moet innoveren om overeind te blijven staan. Dit kun je doen door technologie in te zetten ten behoeve van je doelstellingen, het kan ook een manier van werken zijn. Om jou goed te kunnen ondersteunen, bouwen we voort op je strategie en maken we een plan op maat. We delen onze kennis, we werken vanuit praktijkervaring. Met deze innovatieve technologie experimenteren én werken we:

 • Shopstreaming

  Shopstreaming is een samensmelting van e-commerce en livestreaming. Het is een manier om met je (potentiele) doelgroep in contact te staan en je merkloyaliteit te verhogen. 

  Wat ons betreft een welkome aanvulling. De consument is op zoek naar beleving en ervaringen. Alleen producten verkopen voldoet niet meer aan de (toekomstige) verwachting. Met een livestream zorg je voor een meerwaarde voor je doelgroep en - voldoe je aan die eis - geniet je zelf ook van vele voordelen. Meer klantdata, verbeterde klantrelaties, meer conversies en minder retouren zijn een paar van die voordelen.

  Meer over shopstreaming
 • Augmented reality

  Met augmented reality leg je een digitale laag over de werkelijkheid heen. Het is een manier om de offline omgeving naar online te krijgen, een hulpmiddel om indrukwekkende ervaringen te verzorgen.

  En daar is de consument naar op zoek. Het gouden tijdperk van augmented reality (AR) is aangebroken. Steeds meer merken en retailketens zien de meerwaarde ervan in, om unieke ervaringen te verhogen en online twijfel te verminderen. Wij hebben diverse klanten ondersteund bij een AR-functionaliteit binnen hun e-commerce omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Meer over augmented reality
 • Conversational systems

  Slim communiceren met je doelgroep kan met conversational systems. Het zij met slimme speakers, chatbots of voice; wij kunnen je helpen om conversaties te starten die in conversie eindigen. 

  Een chatbot voor bouwmarkt Hubo, een slimme assistent voor JohnBeerens.com? Voor onze klanten hebben we getest en ontwikkeld met chatbots en voice. Met onderzoek middels ShoppingTomorrow hebben we ook de theorie in onze broekzak. Met een slimme oplossing kun je meer uit je bestaande klanten halen en ervoor zorgen dat je (verkoop)afdeling efficiënter gaat werken, vooral wanneer je verschillende technologieën samen laat werken. Benieuwd op welke manier conversational systems jouw doelstellingen realiseren?

  Meer over conversational systems
 • Machine learning & AI

  Realtime personalisatie, betalen via gezichtsherkenning of het volgende aankoopmoment voorspellen: hoe slimmer machines worden, hoe meer ze voor ons kunnen betekenen.

  Waar het hoogtepunt van AI in 1955 het verslaan van een schaakkampioen was, is deze techniek nu overal. Het legt als het ware de basis voor verschillende technologieën. Wij gebruikten het om het aankoopmoment te voorspellen van de klanten van JohnBeerens.com en om onze dubbelgangers te vinden binnen de Handpicked agencies familie.  

  Informatie opvragen

Digitaal magazine voor merkenGratis e-commerce magazine voor merken

De behoeften van de consument en de mogelijkheden van tech blijven veranderen, het is aan jou om daarop in te spelen voordat je concurrenten dat doen. In de Merkwijzer gaan we in op de meest ‘merk’-waardige trends, de rol van duurzaamheid en hoe je inzet op (nieuwe) technologie.

Download magazine   
 

Innoveren in sprints.

Worden er veelbelovende nieuwe ontwikkelingen aangekondigd, dan duiken we er bovenop. Het liefst in sprints. Ieder kwartaal staat in het teken van een innovatief thema, wat we gebruiken als input voor de innovatiesprint zodat we alle opgedane kennis direct kunnen toepassen. Wat kunnen onze klanten ermee? Adopteren, experimenteren en zo nieuwe technologie toepasbaar maken in de praktijk, geheel op kosten van ons. 

Lees meer over innovatiesprints.

Innoveren in e-commerce?

Hi! Ik ben Wim, aangenaam! Ik ben commercial director bij Bluebird Day en ik kan je alles vertellen over de mogelijke innovatieve e-commerce oplossingen. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6