Klantgerichte innovatie met conversational commerce.

Bereik klanten op de juiste manier met onderscheidende en innovatieve conversational systems.

Lees meer
Conversational commerce met voice

Slim communiceren

Altijd aanwezig, zelflerend en super efficiënt. Klinkt goed, toch? De mogelijkheden met een virtuele assistent zijn grenzeloos! Bijvoorbeeld thuis, op kantoor of als klantenservice fungeert het als een perfect communicatiemiddel. En deze technologie is nog super slim ook! Want je kan de communicatietool inzetten op media waarop jouw doelgroep zich bevindt. Eigenlijk kun je tegenwoordig niet meer zonder.

Lees de case en maak kennis met chatbot 'Hubot'.

Slim communiceren met chatbots

Ontdek conversational commerce

Chatbots voor optimaal klantcontact

Geautomatiseerde gesprekspartners bestaan al behoorlijk lang. Je kent ze waarschijnlijk onder de naam Chatbots. Maar deze technologie ontwikkelt zich in een rap tempo. En dat is niet zomaar! Want de bots zorgen o.a. voor efficiëntie op de werkvloer, klantgerichtheid en inzichten. Door technieken als voice recognition en machine learning zijn we inmiddels zover dat we het goed kunnen gebruiken in dagelijkse toepassingen. Bijvoorbeeld met Siri en Alexa. Maar ook op social media zoals Facebook messenger. Heb je onze chatbot voor Paaspop al gezien?

Met chatbots innoveren we in e-commerce

Luidsprekers met skills

Nog een extraatje op de markt: slimme luidsprekers. Ook hier ontwikkelt de technologie zich ontzettend snel. Misschien ken je al Google Home en Amazon Echo? Doordat deze apparaten skills bevatten, zijn ze super slim. En deze skills hebben we hard nodig. Want deze skills kan een developer gebruiken om extensies op websites en apps te ontwikkelen. Oftewel: daar liggen de kansen. Voor webshops en nieuws websites, maar ook voor apps!

Smart speakers binnen e-commerce

Meer weten over onze e-commerce oplossingen?

Hi! Ik ben Daniel, aangenaam! Ik ben account strategist en marketing manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over conversational systems. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6