Blog

Bluebird Day 4 keer op rij nummer 1 in de Emerce100

Iets wat je niet mag verwachten maar stiekem toch op hoopt: vier jaar op een rij de nummer 1 worden in de Emerce100.

Deze keer kregen we maar liefst 6,5 sterren in de categorie ‘e-commerce bureaus’, onze hoogste score tot nu toe. Het is ons jaarlijkse feestje geworden, maar dat is niet altijd zo geweest.

Na zo’n 20 twintig jaar e-commerce ervaring startten we vier jaar geleden ons nieuwe avontuur met de lancering van Bluebird Day. Die naam komt eigenlijk uit de bergen. Je spreekt daar van een Bluebird Day als er een vlak pak sneeuw voor je voeten ligt, de lucht felblauw kleurt en er geen wolkje aan de lucht is. Een heel andere betekenis, maar voor ons is het gevoel hetzelfde.

Want of het nu op de top van een berg is of aan de top van de Emerce100, we houden van avontuur en springen van harte het diepe in. Toen, vier jaar geleden, streefden we ernaar om binnen drie jaar bovenaan de befaamde lijst te staan. Dit jaar mogen we ons voor het vierde jaar op een rij de nummer 1 e-commerce agency van Nederland noemen.

Toen we het nieuws hoorden waren we een beetje in de wolken. Een van onze collega's nam dit wel heel letterlijk.

Onze dank is groot en onze doelen zijn bijgesteld. Want waar we vier jaar geleden deze nummer 1 positie wilden behalen, streven we nu - meer dan ooit - naar een positieve impact maken.

Voor onze collega's betekent dat verder bouwen aan de tofste werkplek van Nederland, waar we onszelf kunnen ontwikkelen tot meesters in ons vak. Waar we met onze feestjes boven de Brabantse gezelligheid uitstijgen en waar we blijven innoveren met uitdagende en nieuwe technieken samen met onze klanten.

We gaan nog meer experimenteren, datagedreven optimaliseren en zorgen voor een groter aantoonbaar resultaat. Zo kunnen we ook een belangrijke partner voor onze klanten blijven.

Samen aan top

Als je aan de top staat kan het wel eens eenzaam worden. Gelukkig niet voor ons. Bijna heel onze Handpicked familie staat bovenaan de Emerce top 100 lijst en we zijn met onze bureaugroep ook weer op nummer 1 binnengekomen.


Bluebird Day ★   6,5 E-commerce bureau
Boldly ★   7 Digital agency specialized
E-sites ★   6,5 Digital agency fullservice middelgroot
Fingerspitz ★   5,5 Digital marketingbureau middelgroot
IN10 ★   5,5 Digital agency fullservice middelgroot
TDE ★   7 Digital agency fullservice klein
Handpicked agencies ★   6 Bureaugroep