Blog

Genomineerd 'Best overall B2B implementation'

Bluebird Day is door Magento genomineerd voor ‘Best overall B2B implementation’!

De award erkent bedrijven die complexe bedrijfsprocessen en –systemen succesvol integreren, en daarmee bedrijven ondersteunt bij hun digitale transformatie. Iets waar wij ons dagelijks in vastbijten dus. Tijdens Magento's jaarlijkse Imagine event wordt de winnaar bekendgemaakt. Ben jij erbij?

Genomineerd door Magento!

Het e-commerce systeem van onze klant TechniekSpecialist, welke meer dan 20.000 producten op maat levert, was eerst niet geïntegreerd met het backoffice systeem. Hierdoor moest elke bestelling handmatig worden bijgewerkt en verwerkt in de SAP. Niet alleen tijdrovend maar ook foutgevoelig dus. We hebben Pimcore geïntegreerd met Magento 2 Commerce waardoor alle productdetails nu automatisch gesynchroniseerd worden tussen SAP en Pimcore. Om nog meer tijd te winnen, kwam de vraag om snel een bestelling te kunnen plaatsen op basis van Stock Keeping Unit. Zo hebben we een Quick Order Page ontwikkeld en daardoor is niet alleen de gebruikerservaring verbeterd, ook is het conversiepercentage met 28% gestegen!

Naast een stijging in het conversiepercentage en het verhogen van de gebruikservaring, is ook de gemiddelde orderwaarde toegenomen. Met live voorraadinformatie, volledig aanpasbare producten, klant-specifieke prijzen en inkopen op accountniveau, distantieert TechniekSpecialist zich nu van haar concurrenten!

Bekendmaking MagentoLive 2019

In totaal zijn er 15 prijzen die gaan vallen in verschillende disciplines. De winnaars worden tijdens het congres, welke van 13 tot en met 15 mei in Las Vegas plaatsvindt, bekendgemaakt. Fingers crossed!