Blog

Bluebird Day op #1 in de Emerce100

Wij staan bovenaan de Emerce100 met maar liefst 6 sterren! En daar zijn we ongelooflijk trots op.

De Emerce top 100 is een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hier geven we weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Wij zijn verkozen tot nummer 1 in de categorie 'e-commerce agency'.

#1 e‑commerce agency

Deze week precies een jaar geleden, werd Bluebird Day officieel gelanceerd! Onze ambitie: binnen 2 jaar tot de top 5 van E-commerce agencies in Nederland behoren. Na een jaar van keihard werken, innoveren en de verwachtingen van onze klanten overtreffen, is het al zover. We staan op 1(!) in de categorie digital agencies E-commerce van de Emerce top 100, met maar liefst 6 sterren! Hiermee is Bluebird Day de eerste nieuwkomer ooit die direct bovenaan staat met 6 sterren.

Dankbaar en trots!

Het allermooiste aan deze uitverkiezing is dat het een publieksprijs betreft. Emerce doet jaarlijks in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction een imago onderzoek onder beslissers binnen categorieen als online marketing, ICT en dus E-commerce, waarbij partijen worden beoordeeld op het gebied van knowhow, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat, ontzettend bedankt!

Handpicked agencies 3 keer bovenaan

Als Bluebird Day zijn we de E-commerce specialist binnen Handpicked Agencies, een familie van 6 digitale bedrijven die complementair aan elkaar zijn. En voor deze familie houdt het bij onze plek bovenaan de Emerce top 100 lijst niet op. Want ook Fingerspitz online marketing en het digitale fullservice bureau E-sites (nu Unlock en Good News) staan op 1 binnen hun eigen categorie. Ongelooflijk bijzonder en natuurlijk reden voor een feestje.