Franchisers & ketens in e‑commerce.

Één e-commerce omgeving waar alle stakeholders blij mee zijn. Hoe pak je dat aan? Neem de tijd om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, maar zorg er tegelijkertijd voor dat je blijft vernieuwen! 

Lees meer

Uniforme uitstraling en tevreden ondernemers

Een hele uitdaging wanneer je te maken hebt met tientallen of misschien wel honderden ondernemers en bedrijfsleiders, die onder je keten of franchise organisatie een business runnen. Hoe zorg je ervoor dat alle vestigingen een uniform logistiek proces krijgen? En hoe krijg je iedereen tevreden over één e-commerce omgeving? Wij helpen graag bij deze uitdagingen!

Wij doen dit onder andere voor:

E-commerce kansen voor franchisers

Creëer draagvlak door te luisteren

Klinkt logisch, natuurlijk wil je dat iedereen blij wordt van de gekozen e-commerce oplossing. Maar hoe bereik je dat? Zorg dat je luistert! Elke ondernemer heeft graag het gevoel een eigen koers te kunnen varen. Wat zijn precies de wensen en behoeften? Achterhaal dit, bijvoorbeeld met een vragenlijst. Ondernemers voelen zich betrokken. En voilà, daar is je draagvlak. Bovendien leidt het vaak tot hele goede ideeën!

Zorg voor efficiënte werkprocessen

Zoveel mogelijk volume en een zo hoog mogelijke afzet, dat willen we allemaal. Maar daarvoor moeten logistieke processen zo goed mogelijk op elkaar zijn afgestemd. Welke interne en externe processen zijn er? Welke systemen passen hierbij? We helpen je bij keuzes voor de meeste efficiëntie en adviseren je in bijbehorende systemen en koppelingen, zoals een PIM, ERP en CMS.

 

Loop voorop door innovatie

Om de concurrentie voor te blijven, moet je jezelf blijven vernieuwen. Natuurlijk! Maar dat is niet altijd zo gemakkelijk gedaan als gezegd. Daarom innoveren wij samen met onze klanten. We bedenken continu concrete toepassingen van nieuwe technologie, specifiek voor klanten. En heb je zelf een idee, probleem of uitdaging? Dan denken we graag met je mee! 

 

Meer weten over de kansen voor Franchisers?

Hi! Ik ben Richard, aangenaam! Ik ben account strategist en sales manager bij Bluebird Day en ben specialist op het gebied van franchisers. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Neem dan gerust contact met me op!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6