Groothandel & e‑commerce.

De kosten verlagen, financiële risico’s minimaliseren, concurrentie voorblijven en (inter)nationale groei realiseren. Zomaar wat uitdagingen die we terugzien bij veel groothandels. Misschien herken je ze?

Lees meer

Hoe blijf je waardevol als groothandel?

Het is enorm van belang om als groothandel waarde te blijven toevoegen als schakel tussen producent en winkelier. E-commerce biedt kansen, als de juiste aanpak wordt gekozen. Wat is voor jouw groothandel de beste aanpak?

Digitaal transformeren

Wij helpen graag bij je digitale transformatie! Samenwerken aan strategie, concept en design zorgt ervoor dat we nuttige inzichten verkrijgen in data, doelgroepen en mogelijkheden om meerwaarde te creëren voor je eindgebruiker. Vervolgens bouwen we de beste e-commerce omgeving of klantportaal. En heb je hulp nodig bij interne transities? Geen probleem!

Neem contact op

Wij doen dit onder andere voor:

E-commerce kansen voor groothandels

Verbeter je informatievoorziening

Wees niet alleen een productaanbieder, maar voorzie je klanten van actuele en relevante productinformatie. Daarmee onderscheid je jezelf! Bied klanten 24/7 inzage in actuele informatie over producten, prijzen en voorraden. En informeer bijvoorbeeld over producttoepassingen en de markt.

Internationaliseer om door te groeien

Bieden nieuwe afzetmarkten in het buitenland jou een groeikans? Met onze multistore oplossing is het mogelijk om producten vanuit één centrale beheeromgeving aan te bieden in meerdere landen en in meerdere talen. 

Minimaliseer je financieringsrisico’s

Als groothandel draag je steeds vaker het financiële risico van je klant. Door gebruik te maken van onze automatische screening van nieuwe klanten, minimaliseer je dit risico. Je ontvangt real-time alerts wanneer er veranderingen optreden omtrent de kredietwaardigheid van je klanten. Je weet dus precies waar je aan toe bent!

 

Download whitepaper: e-commerce kansen

Meer informatie over de uitdagingen voor groothandels online én de oplossingen! Download deze whitepaper vol met mogelijkheden en kansen van een geïntegreerd e-commerce platform, speciaal voor groothandels. Daar heb je wat aan! 

Download whitepaper

Meer weten over de kansen voor groothandels?

Hi! Ik ben Daniel, aangenaam! Ik ben account strategist en marketing manager bij Bluebird Day en ben specialist op het gebied van retail. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Neem dan gerust contact met me op!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6