Innovatieve e-commerce oplossingen

Geen kant-en-klare webshop, maar een platform ontwikkeld op basis van jouw specifieke business case.

Lees meer

Uitblinken in e-commerce

Wij geloven dat e-commerce pas écht succesvol is, wanneer het wordt ingezet om mensen en merken dichter bij elkaar te brengen. Wij kijken dus verder dan standaard oplossingen. Vanuit een gedegen digitale strategie selecteren we de beste oplossing en ontwerpen we voor jou het ideale platform. 

Wij bouwen innovatieve e-commerce oplossingen voor onze klanten

Het e-commerce platform voor jou

Ieder project is uniek. Specifieke wensen en uiteenlopende eisen geven ieder vraagstuk een andere vorm. En daarom werken we intensief samen, beginnend bij de keuze voor het perfecte platform. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in het ontwikkelen van een Magento webshops en Drupal webshop. Maar ook voor een headless e-commerce omgeving kan je bij ons terecht.

e-commerce platform met Magento of Drupal
Wij doen dit o.a. voor

Innoveren in e-commerce

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. En dus ook de manier waarop klanten met een merk in contact komen, bijvoorbeeld met chatbots en slimme apparaten. Innovaties staan hoog bij ons op de agenda. We omarmen nieuwe technologie en experimenteren ermee, zodat we kansen voor jou identificeren.

Wij innoveren in conversational commerce met chatbots

Een perfecte webwinkel beginnen?

Dat is het eindresultaat: jouw perfecte webwinkel, net zo perfect als een Bluebird day. Gedreven als wij zijn, leveren wij de beste website op. Helemaal gericht op jouw doelstellingen. Nieuwsgierig naar hoe wij dat bij andere klanten hebben gerealiseerd? Bekijk ons werk!

Meer weten over onze e-commerce oplossingen?

Hi! Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over de mogelijke e-commerce oplossingen. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6