Magento webshops

Een webwinkel op basis van Magento garandeert flexibiliteit, snelheid en efficiëntie. Magento is daarmee verreweg de meest gebruikte software voor webwinkels. Zo ook voor ons. 

Magento 2: veelzijdig ontwikkelen

Een kant en klaar antwoord bestaat niet. Daarom bouwen wij een e-commerce platform dat uit te breiden is met alle wensbare functies. En Magento 2 is daar uiterst geschikt voor.

Want als open source software is Magento voor iedereen gratis beschikbaar. Handig! Zo kan namelijk iedereen meewerken aan de ontwikkeling ervan. En daardoor ontwikkelt de software zich in een rap tempo en kunnen wij gebruik maken van de laatste technieken.

Wij doen dit o.a. voor

Overstappen naar Magento 2

Draai je momenteel nog op Magento 1? Dan is het tijd om over te stappen naar Magento 2. Binnenkort komt er namelijk een einde aan de Magento versies t/m 1.9. Deze versies worden dan niet meer bijgewerkt of doorontwikkeld. Maar geen paniek! Gelukkig beschikken wij over de kennis om jouw shop te migreren naar Magento 2. Hierdoor kan jij blijven genieten van de laatste technologie in je webwinkel en blijft deze écht up to date!

De voordelen van een Magento webshop

Wij zijn fan van Magento. Want de software biedt een aantal bijzonder fijne voordelen:

  • Flexibiliteit: met Magento connect en de open source software, is de software geschikt voor persoonlijke wensen en ideeën; 
  • Efficiënt: Magento biedt een efficiënt kostenmodel;
  • Snel en schaalbaar: snelle schaalbare ontwikkeling en altijd up-to-date. 

Wij bouwen jouw perfecte Magento webshop

Magento software biedt een breed scala aan opties en functionaliteiten via Magento connect. Magento connect is een marktplaats voor diverse extensies die perfect aansluiten bij de software. Maar soms is dit niet voldoende en daarom blijven wij innoveren. En daarom hebben we inmiddels ruim 60 extra modules ontwikkeld en bieden we daarnaast ook maatwerk oplossingen. Zo bouwen wij precies de Magento webshop die bij het vraagstuk past!

Meer weten over Magento 2?

Hi! Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en kan je nog veel meer vertellen over Magento 2. Neem gerust contact met me op!

Neem contact op of bel me op 076 204 30 46