Wij tackelen complexe data vraagstukken.

Data koppelingen zijn de ruggengraat van je e-commerce oplossing. En vragen dus om een oersterke integratie.

  Lees meer
  Wij tackelen complexe data vraagstukken.

  Meerdere gegevens analyseren

  Je producten en je financiële data staat in je ERP-pakket. De voorraden staan in een warehouse management systeem of komen vanuit de kassa’s in de verschillende winkels. Je wilt je product data verrijken, zodat je de informatie kan gebruiken voor zowel je webshop als je commerce app, dus besluit je een PIM-systeem te implementeren.

  Koppelen van meerdere systemen

  Toenemende complexiteit

  Je zakelijke klanten willen ook telefonisch kunnen bestellen, dus moeten de online- en offline orders gecentraliseerd worden in je klantportaal. Om te zorgen dat de orderafhandeling soepel verloopt wil je de verzendingen ook automatisch koppelen met je logistieke partner. E-commerce omgevingen worden snel complex. Juist daarom is een goede, stabiele integratie tussen de verschillende systemen cruciaal.

  Complexe vraagstukken lossen wij op met data koppelingen
  Wij doen dit voor:

  Meet Weaver ESB.

  Centralisatie voor al je data

  Via verschillende connectoren halen we data uit alle beschikbare bronnen, die wordt opgeslagen in een gestandaardiseerd format. Vanuit hier kan data worden aangeboden aan de systemen die het nodig hebben. Bij productinformatie bijvoorbeeld, betekent dit dat data uit je ERP-pakket, kassa’s en PIM-systeem wordt gecombineerd en aangeboden wordt aan je e-commerce omgeving en commerce app.

  Meet Weaver ESB

  Inzicht in je datastromen

  De correctheid van je informatie maakt het verschil tussen een verkoop en een teleurgestelde klant. Het is essentieel dus om goed inzicht te hebben in de datastromen en eventuele issues snel te signaleren. De Weaver ESB heeft een interface waarin alle datastromen inzichtelijk zijn. Iedere operatie is te bekijken, zodat je snel kan zien of alles verloopt zoals verwacht.

  Inzicht in je datastromen

  Minder fouten door een intelligente data queue

  Verkoop moet altijd doorlopen, ook als één van je systemen even niet bereikbaar is. In de Weaver ESB wordt alle data daarom asynchroon (op de achtergrond) uitgewisseld tussen de verschillende systemen. Een bezoeker ondervindt hierdoor nooit hinder van integraties tussen verschillende systemen. Via een intelligente wachtrij worden alle taken verwerkt. Is een systeem even niet bereikbaar? Dan wordt de taak gewoon opnieuw ingepland. Zo komt de data alsnog in het andere systeem terecht, wanneer het weer online komt.

  Minder fouten door een intelligente data queue

  Meer weten?

  Aangenaam! Ik ben Wim, commercial director bij Bluebird Day. Ik kan uren met je praten over E-commerce, ERP-systemen en data koppelingen. Maar veel liever beantwoord ik jouw vragen. Neem dus gerust contact met mij op!

  Neem contact op of bel me op 076 204 304 6