Koppelen met Exact Globe.

Koppel je webshop met Exact Globe en verbind al je financiële en bedrijfsprocessen. Creëer inzicht en houd controle!

Lees meer
Koppelen met Exact Globe voor meer inzicht en efficiëntie in boekhouding

Eén systeem voor al je data en processen

Met de modulaire software van Exact Globe beheer je belangrijke financiële data en bedrijfsprocessen in één systeem. Een op je eigen behoeftes afgestemde totaaloplossing dus. Dat eenvoudig uit te breiden is. Alle transacties, op financieel, logistiek, HRM, verkoop, projectmanagement en productie vlak zijn met Exact Globe te verbinden. Dit betekent: een optimaal administratieproces!

Wij doen dit o.a. voor

 

De voordelen van Exact Globe met Magento 2.

Uitgebreide keuze in functionaliteiten

De koppeling wordt ingericht op basis van de wensen van je organisatie. Dus jij bepaalt zelf op detailniveau hoe en welke gegevens er worden uitgewisseld tussen Magento 2 en Exact Globe. Denk bijvoorbeeld aan klanten, contactpersonen, adressen, boekingen, orders, facturen, voorraad en artikelen. Omdat de software dusdanig veel functionaliteiten biedt, is een plugin of maatwerk niet nodig. De software is gecertificeerd, de veiligheid van data uitwisseling is gewaarborgd.

Exact Globe koppelen met Magento 2

Alle data continu up-to-date

Door realtime synchronisatie bevatten beide systemen altijd actuele data. Zo heb je voor elk bedrijfsproces de juiste gegevens direct bij de hand. En ben je in staat gegevens over orders, bestaande contracten of relatiegegevens te delen. Maar ook prijsafspraken en producten. Alles is voorhanden. Dat is handig, ook voor je klanten. En wel zo efficiënt!

Eenvoudig boekhouding onder controle met Exact Globe

Meer weten over Exact Globe?

Ik vertel je graag meer over onze koppeling met Exact Globe. Diverse ondernemers gingen je al voor, met bewezen resultaat. Neem gerust contact met mij op! Mijn naam is Wim, commercial director van Bluebird Day.

Neem contact op of bel me op 076 204 30 46