Koppelen met ASPOS.

Producten en categorieën handmatig invoeren is niet meer van deze tijd. Het is veel én dubbel werk. Door je webshop te koppelen met retail platform ASPOS krijg je centrale regie over je lokale strategie!

Lees meer
Koppelen met ASPOS

ASPOS: één centrale database

Het nieuwe winkelen dwingt ondernemers om de organisatiestructuur aan te passen. Zo is het beheren van data in één systeem essentieel om een consistente klantbeleving te leveren. Door te koppelen met omnichannel retail platform ASPOS is data altijd beschikbaar: centraal, realtime en in de cloud. Ordergegevens worden onder water doorgestuurd naar ASPOS. Maar ook de webshop logica – zoals kortingscodes en prijsberekeningen – vindt hier plaats. Je webshop is volledig geïntegreerd met mobiele apps, online POS, Tablet POS en andere communicatiekanalen, waardoor een omnichannel strategie mogelijk wordt! 

Wij doen dit voor:

 

De voordelen van koppelen met Aspos.

Omnichannel niet optioneel maar essentieel

Succesvolle retailers zetten de consument op de eerste plaats en organiseren zich op het nieuwe winkelen. Daarbij hoort een omnichannel strategie. Een omnichannel strategie betekent een consistente klantbeleving op de winkelvloer, in de webshop en op mobiel. Door de ASPOS koppeling worden al je transacties, mutaties en klantdata rechtstreeks naar de database verstuurd. Zo wordt direct zichtbaar wat je klanten precies willen én kopen. De klantervaring kan nu echt centraal worden gezet! En daarmee is een multichannel strategie verleden tijd. 
 

In minder tijd meer rendement

Kostenefficiëntie en groei in omzet wordt mogelijk door winkelautomatisering en inzicht in data. Zo minimaliseer je de voorraad en verhoog je tegelijkertijd de omloopsnelheid. Het resultaat: meer rendement. Daarnaast levert een koppeling met ASPOS een betrouwbaar kassasysteem. Alle functies voor afrekenen, zoals retouren, kortingen en spaarpunten, zijn beschikbaar. Facturen worden automatisch doorgestuurd naar het systeem waar je al in werkt. Dit neemt veel werk uit handen! En die extra tijd kun je besteden aan het verhogen van de klantervaring.

Voor retailers die vooruit willen

ASPOS biedt technologie voor retailers die vooruit willen. Zij wil voorop lopen en innoveren wanneer mogelijkheden voorkomen. Daar herkennen wij ons in! En daarom bieden we een koppeling met ASPOS aan. Reken af met handmatig en dubbel werk. En loop zelf ook voorop!
 

Meer informatie?

Hi, ik ben Wim, commercieel eigenaar bij Bluebird Day. Wil je meer informatie over de ASPOS koppeling? Neem gerust contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over.

Neem contact op of bel me op 076 204 30 46