Behaal je targets met online marketing.

Online marketing is voor ons gesneden koek. Want met een team vol experts ontwikkelen we een optimaal online marketing plan op basis van de strategisch gestelde doelstellingen.

Lees meer
Behaal je targets met online marketing.
Wij doen dit voor:

E-commerce succes met digitale marketing.

De doelstellingen, die vanuit de digitale strategie zijn bepaald, dienen als basis voor de in te zetten kanalen. Dus ook op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren, social media marketing, e-mail marketing en conversie optimalisatie ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Solide online marketing basis

Een solide basis is de sleutel naar online succes. En daarom beginnen wij niet zomaar aan jouw vraagstuk, maar starten we met een onderzoek naar kansen voor jouw e-commerce omgeving. We bepalen met een zoekwoordenonderzoek de juiste website structuur, zodat je goed wordt gevonden in zoekmachines. Daarnaast zorgen we voor een perfecte technische basis, zodat alle randvoorwaarden voor een goede organische vindbaarheid aanwezig zijn. Heb je een webshop en wordt deze vervangen door een nieuwe met nieuwe URL’s? Dan wil je de autoriteit die je hebt opgebouwd natuurlijk meenemen naar je nieuwe webshop. Door het instellen van ‘301-redirects’ zorgen we ervoor dat een bezoeker naar de oude URL, automatisch op de best passende nieuwe URL terechtkomt. En behoud je de opgebouwde SEO posities! 

Solide online marketing basis

Targets behalen met data analyse

Jouw business case en doelstellingen zijn een terugkerende rubriek op de agenda. Hier moet goed op gestuurd worden en daarvoor heb je zuivere data nodig. Daarom richten wij voor de livegang van je platform Google analytics in. Hiermee kunnen alle relevante doelen worden gemeten. Al deze statistieken brengen we samen in een overzichtelijk dashboard. Hierdoor weet jij of je goed op koers ligt! Natuurlijk houden wij dit ook scherp in de gaten zodat we samen maandelijks actiepunten kunnen bepalen. En daarmee jouw targets behalen!

Behalen van targets met online marketing

Lancering nieuwe website? Let’s go!

Na de livegang begint het echte werk! Vanaf dit moment gaan we samen voor het maximale resultaat. Diverse online marketing kanalen kunnen hieraan bijdragen. Het belangrijkste is dat we onszelf verplaatsen in jouw klant. Hoe zien de verschillende klantreizen eruit? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat we tijdens iedere fase van deze klantreis aanwezig zijn met een relevante boodschap? Wij geloven dat iedere aankoop verschillende fases kent. Van bewustwording, aandacht voor het product, vergelijken, de aankoop zelf en aftersales. Tijdens iedere fase wil je de klant helpen met het doen van de aankoop. En daar kunnen wij jou bij helpen. Weten hoe? Interesse? Neem contact met ons op!

Samen aan de slag met online marketing

Meer weten over onze e-commerce oplossingen?

Hi! Ik ben Daniel, aangenaam! Ik ben account strategist en marketing manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over online marketing oplossingen. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 30 46