Onze waarden.

Benieuwd hoe het is om te werken bij Bluebird Day? We hechten veel waarde aan jouw groei, zijn constant op zoek naar interessante uitdagingen en hebben enorm veel plezier samen. In de onderstaande video's worden onze bedrijfswaarden toegelicht door jouw toekomstige collega's! 

Samen.

Met openheid en eerlijkheid werken we met elkaar. Je trekt elke dag op in je team, maar ook cross-team en cross-label als onderdeel van Handpicked agencies. Je ontvangt respect van je collega’s, die je na alle projecten en plezier, meer ziet als vrienden.

Plezier.

We doen wat we doen, omdat we het leuk vinden. We vieren successen en waarderen het werk dat we met veel plezier samen doen. Met elkaar lachen, houdt zeker niet op na werktijd: van feesten krijgen wij geen genoeg!

Groei.

Jouw groei is voor ons net zo belangrijk als de groei van het bedrijf. Daarom trekken we alles uit de kast om jou te helpen om beter te worden als professional en als persoon. Trainingen, opleidingen, begeleiding, you name it: bij ons staat persoonlijke groei centraal.

Vrijheid.

Iedereen heeft de vrijheid om het werk te doen op zijn of haar manier en favoriete werkplek. Daar hoort tegelijkertijd een stuk verantwoordelijkheid bij: we vertrouwen er op dat je samen met je team de tofste projecten neerzet.

Avontuur.

Een goeie uitdaging gaan we nooit uit de weg! Er zijn immers zo veel mogelijkheden en creatieve oplossingen om een positieve impact te maken. Zeker als met innovaties of nieuwe tech, staan we te popelen om samen op avontuur te gaan.

Gedreven.

Je collega’s zijn specialisten die samen met jou elke dag nog beter worden in wat ze doen. We streven naar het beste resultaat voor onze klanten en naar het hoogste niveau. Daarom zijn we verkozen tot de nummer 1 e-commerce agency.

Too long; didn't read.

Geen tijd om alle bovenstaande video's te bekijken? No problem! Onze developers leggen je kort en bondig - in drie woorden - uit hoe de werksfeer bij Bluebird Day is.

 

Al enthousiast?

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan in een van de gezellige teams bij Bluebird Day? Stuur ons je sollicitatie en dan spreken we elkaar snel!

Bekijk onze vacatures