Personalisatie in e‑commerce! The next step.

Personalisatie blijft een hot topic binnen e-commerce. Is het omdat personlisatie nooit 'klaar' is? Of omdat het vaak nog lastig is om er mee te beginnen? De mogelijkheden zijn er en er zijn genoeg tools die je kunt gebruiken, maar hoe start je nu echt? Samen met Tweakwise organiseren wij een exclusief event waarin we deze vragen beantwoorden, op locatie bij cadeauverkoper Greetz! 

Direct aanmelden

Exclusief event met lekker eten

 

Dit wil je niet missen.

Deze avond staat in het teken van personalisatie. We kijken naar de laatste ontwikkelingen en geven tips over hoe je personalisatie toepast binnen je eigen webshop. Het wordt een gezonde mix van kennis en inspiratie, onder het genot van een heerlijk driegangendiner, lekker drankje en gezelligheid.

  • Dinsdag 21 april 2020
  • 16:00 - 21:00 uur 
  • Greetz hoofdkantoor, Amsterdam
  • Deelname is gratis, meld je nu aan!

 

Programma.

 

Greetz Talk

We trappen af met een interessante sessie van Greetz, winnaar van de Logistiek Webshop 2019 en tevens locatie-host van de avond! Hoe zetten zij personalisatie in en hoe gaan zij om met piekmomenten, zoals Valentijnsdag?
 

Tweakwise Talk

Wat zijn de laatste ontwikkelingen en op welke manier wordt personalisatie succesvol ingezet? Stefan van Opstal, Tweakwise CCO, neemt je mee in de best practises!
 

Workshop

We sluiten af met een inspirerende workshop, waarbij je met branchegenoten de meest waardevolle ideeën gaat creëren op het gebied van personalisatie. 

 

De aftermovie van het vorige event:

We kijken succesvol terug naar het vorige event, waarbij we inspiratie, nieuwe kennis en gezelligheid in één avond samenbrachten. 

Meld je nu aan.

Meld je snel aan voor het event! Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar.