Werken bij Bluebird Day.

Samen het avontuur aangaan is lef hebben, elkaar uitdagen en een stap extra zetten. Dat is wat wij doen. We helpen A-merken met strategie, creativiteit, design en development. Daarmee zijn we al 5 jaar op rij verkozen tot top e-commerce agency. Durf jij het avontuur samen met ons aan? Bekijk dan onze vacatures.

Onze cultuur.

Iedereen is anders. Juist daardoor kan iedereen zijn unieke bijdrage leveren aan het gezamenlijke resultaat. We luisteren naar alle input, van stagiair tot sterspeler. We zijn open, eerlijk en hebben respect. Door lang en hecht samen te werken en plezier te hebben, zien we elkaar als meer dan collega’s.

 

Meewerken aan toonaangevend digitaal werk.

Word jij - net als wij - enhousiast van prachtig digitaal werk? Je krijgt de kans om mee te werken aan e-commerce platforms voor A-merken zoals Nespresso, Brabantia, Cavallaro Napoli, Rogelli Sportswear en Sligro.

 

Samen met 230 Handpicked collega's.

Wij zijn de e-commerce specialisten binnen de Handpicked familie. Je werkt samen met (en leert van) de collega's van onze Handpicked broers en zusjes om het beste resultaat voor onze klanten weg te zetten.

 

Hard werken én veel plezier maken.

We zijn ambitieus, maar ook kritisch. We pushen elkaar om dat stapje extra te zetten. Tegelijkertijd vinden we plezier en gezelligheid heel belangrijk. We besteden veel aandacht aan persoonlijk contact, organiseren (als het kan) leuke feestjes en hebben een - ondertussen - legendarisch festival.

 

Bakje koffie?

Soms is de stap naar een sollicitatie nog te groot. Je wilt eerst even de sfeer proeven of je weet niet welke functie het best bij je past. Daarom hebben we een ‘bakje koffie’ ingeluid. Je maakt dan kennis met onze recruiter Vere. Zij zal je meer vertellen over de vacatures, samen kijken jullie waar jouw wensen liggen en of we een match kunnen maken.