Werken bij Bluebird Day.

Samen het avontuur aangaan is lef hebben, elkaar uitdagen en een stap extra zetten. Dat is wat wij doen. We helpen A-merken met strategie, creativiteit, design en development. Durf jij het avontuur samen met ons aan? Bekijk dan onze vacatures.

Backend developer.

Frontend developer.

PHP developer.

Junior PHP developer.

Support developer.

Trainee developer.

Conversiespecialist.

Accountmanager.

Stage.

Samen op avontuur.

Ook al weet je nog niet precies wat er op je pad gaat komen, je kan vertrouwen op je kennis, ervaring en op elkaar. Wij worden enthousiast van technologie en de manier waarop het ontelbaar veel kansen creëert om te vernieuwen, om mensen te verwonderen en ze te verbinden met merken. Ga samen met ons het e-commerce avontuur tegemoet!

Meewerken aan toonaangevend digitaal werk.

Word jij - net als wij - enhousiast van prachtig digitaal werk? Je krijgt de kans om mee te werken aan e-commerce platforms voor A-merken zoals Nespresso, Brabantia, Cavallaro Napoli, Rogelli Sportswear en Sligro.

 

Samen met 230 Handpicked collega's.

Wij zijn de e-commerce specialisten binnen de Handpicked familie. Je werkt samen met (en leert van) de collega's van onze Handpicked broers en zusjes om het beste resultaat voor onze klanten weg te zetten.

 

Hard werken én veel plezier maken.

We zijn ambitieus, maar ook kritisch. We pushen elkaar om dat stapje extra te zetten. Tegelijkertijd vinden we plezier en gezelligheid heel belangrijk. We besteden veel aandacht aan persoonlijk contact, organiseren (als het kan) leuke feestjes en hebben een - ondertussen - legendarisch festival.