Werken bij Bluebird Day.

Samen het avontuur aangaan is lef hebben, elkaar uitdagen en een stap extra zetten. Dat is wat wij doen. We helpen A-merken met strategie, creativiteit, design en development. Durf jij het avontuur samen met ons aan? Bekijk dan onze vacatures.

Backend developer.

Backend developer bij Bluebird Day

Sr. backend developer.

Backend developers bij Bluebird Day

Frontend developer.

Meeting met accountmanager bij Bluebird Day

Afstudeerstagiair.

Bluebird Day trainee developers

Product owner.

Meeting met product owner bij Bluebird Day

Scrum master.

Meeting van developers en afstudeerstagiair bij Bluebird Day

Onze cultuur.

Iedereen is anders. Juist daardoor kan iedereen zijn unieke bijdrage leveren aan het gezamenlijke resultaat. We luisteren naar alle input, van stagiair tot sterspeler. We zijn open, eerlijk en hebben respect. Door lang en hecht samen te werken en plezier te hebben - met elkaar en onze klanten - zien we elkaar als meer dan collega’s.

Meewerken aan toonaangevend digitaal werk.

Word jij - net als wij - enhousiast van prachtig digitaal werk? Je krijgt de kans om mee te werken aan e-commerce platforms voor A-merken zoals Nespresso, Brabantia, Cavallaro Napoli, Rogelli Sportswear en Sligro.

 

Samen met 230 Handpicked collega's.

Wij zijn de e-commerce specialisten binnen de Handpicked familie. Je werkt samen met (en leert van) de collega's van onze Handpicked broers en zusjes om het beste resultaat voor onze klanten weg te zetten.

Hard werken én veel plezier maken.

We zijn ambitieus, maar ook kritisch. We pushen elkaar om dat stapje extra te zetten. Tegelijkertijd vinden we plezier en gezelligheid heel belangrijk. We besteden veel aandacht aan persoonlijk contact, organiseren (als het kan) leuke feestjes en hebben een - ondertussen - legendarisch festival.