Werken bij Bluebird Day.

Samen het avontuur aangaan is lef hebben, elkaar uitdagen en een stap extra zetten. Dat is wat we samen met jou doen! Wij worden enthousiast van technologie en de manier waarop het ontelbaar veel kansen creëert om te vernieuwen, om mensen te verwonderen en ze te verbinden met merken. Ga jij samen met ons het e-commerce avontuur tegemoet?

Samen.

Met openheid en eerlijkheid werken we met elkaar. Je trekt elke dag op in je team, maar ook cross-team en cross-label als onderdeel van Handpicked agencies. Je ontvangt respect van je collega’s, die je na alle projecten en plezier, meer ziet als vrienden.

Plezier.

We doen wat we doen, omdat we het leuk vinden. We vieren successen en waarderen het werk dat we met veel plezier samen doen. Met elkaar lachen, houdt zeker niet op na werktijd: van feesten krijgen wij geen genoeg!

Groei.

Jouw groei is voor ons net zo belangrijk als de groei van het bedrijf. Daarom trekken we alles uit de kast om jou te helpen om beter te worden als professional en als persoon. Trainingen, opleidingen, begeleiding, you name it: bij ons staat persoonlijke groei centraal.

Vrijheid.

Iedereen heeft de vrijheid om het werk te doen op zijn of haar manier en favoriete werkplek. Daar hoort tegelijkertijd een stuk verantwoordelijkheid bij: we vertrouwen er op dat je samen met je team de tofste projecten neerzet.

Avontuur.

Een goeie uitdaging gaan we nooit uit de weg! Er zijn immers zo veel mogelijkheden en creatieve oplossingen om een positieve impact te maken. Zeker als met innovaties of nieuwe tech, staan we te popelen om samen op avontuur te gaan.

Gedreven.

Je collega’s zijn specialisten die samen met jou elke dag nog beter worden in wat ze doen. We streven naar het beste resultaat voor onze klanten en naar het hoogste niveau. Daarom zijn we verkozen tot de nummer 1 e-commerce agency.

Onze vacatures.

 

Bakje koffie?

Soms is de stap naar een sollicitatie nog te groot. Je wilt eerst even de sfeer proeven of je weet niet welke functie het best bij je past. Daarom hebben we een ‘bakje koffie’ ingeluid. Je maakt dan kennis met onze recruiter Vere. Zij zal je meer vertellen over de vacatures, samen kijken jullie waar jouw wensen liggen en of we een match kunnen maken. 

Samen met 230 Handpicked collega's.

Wij zijn de e-commerce specialisten binnen de Handpicked familie. Je werkt samen met (en leert van) de collega's van onze Handpicked broers en zusjes om het beste resultaat voor onze klanten weg te zetten.

 

Hard werken én veel plezier maken.

We zijn ambitieus, maar ook kritisch. We pushen elkaar om dat stapje extra te zetten. Tegelijkertijd vinden we plezier en gezelligheid heel belangrijk. We besteden veel aandacht aan persoonlijk contact, organiseren (als het kan) leuke feestjes en hebben een - ondertussen - legendarisch festival.