Unieke Magento webshops op maat.

Een webwinkel op basis van een Magento CMS garandeert flexibiliteit, snelheid en efficiëntie. Magento is daarmee verreweg de meest gebruikte software voor webwinkels. Zo ook voor ons. Wij zijn Magento 2 certified!

Lees meer
Magento 2 webshop laten bouwen
Wij doen dit voor:

Magento 2: veelzijdig ontwikkelen

Een kant en klaar antwoord bestaat niet. Daarom bouwen wij een e-commerce platform dat uit te breiden is met alle wensbare functies. En Magento 2 Content Management Systeem is daar uiterst geschikt voor! Want als open source software is Magento voor iedereen gratis beschikbaar. Handig! Zo kan namelijk iedereen meewerken aan de ontwikkeling ervan. En daardoor ontwikkelt de software zich in een rap tempo en kunnen wij gebruik maken van de laatste technieken.

Magento 2 Ecommerce framework

De functionaliteiten van Magento

Magento CMS software biedt een breed scala aan opties en functionaliteiten via Magento connect. Magento connect is een marktplaats voor diverse extensies die perfect aansluiten bij de software. Maar soms is dit niet voldoende en daarom blijven wij innoveren. En daarom hebben we inmiddels ruim 60 extra modules ontwikkeld en bieden we daarnaast ook maatwerk oplossingen. Zo bouwen wij precies de Magento webshop die bij het vraagstuk past!

Overstappen naar Magento 2.

Van Magento 1 naar 2

Draai je momenteel nog op Magento 1? Dan is het tijd om over te stappen naar Magento 2. In juni 2020 is de ondersteuning van Magento 1 afgelopen en wordt deze versie niet meer bijgewerkt of doorontwikkeld. Maar geen paniek! Gelukkig beschikken wij over de kennis om jouw shop te migreren naar Magento 2. In ieder development team hebben we meerdere Mangento 2 certified developers. Hierdoor kan jij blijven genieten van de laatste technologie in je webwinkel en blijft deze écht up to date!

Overstappen naar Magento 2.0

Magento 2 checklist

In juni 2020 is de ondersteuning van Magento 1 gestopt. Dat betekent dat bugfixes en veiligheidsupdates niet meer worden doorgevoerd. Draai jij nog op Magento 1 en wil je overstappen naar Magento 2? Download dan onze gratis checklist en bekijk hoe je over kan stappen.

De voordelen van een Magento webshop

Wij zijn fan van Magento. Want de software biedt een aantal bijzonder fijne voordelen:

  • Flexibiliteit: personalisatie met behulp van Magento connect en de open source software; 
  • Efficiëntie: een Magento CMS biedt een efficiënt kostenmodel;
  • Snel en schaalbaar: snelle schaalbare ontwikkeling en altijd up-to-date. 
Een Magento CMS webshop laten bouwen

Magento webshop laten bouwen?

Hi! Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en kan je nog veel meer vertellen over Magento 2. Neem gerust contact met me op! Wij zijn Magento 2 certified!

Neem contact op of bel me op 076 204 30 46