Unieke Magento
webshops op maat.

Een webwinkel op basis van een Magento CMS garandeert flexibiliteit, snelheid en efficiëntie. Daarmee is Magento de meest gebruikte software voor webwinkels. Zo ook voor ons! Wij zijn gecertificeerd Magento 2 specialist.

Magento 2 bouwer ontwikkelt website

Magento 2: veelzijdig ontwikkelen.

Online groei, klantloyaliteit of een flexibele architectuur: een kant en klaar antwoord bestaat niet. Daarom bouwen wij een e-commerce platform dat uit te breiden is met alle wensbare functies. Magento 2 Content Management Systeem is daar uiterst geschikt voor! Want als open source software is Magento voor iedereen gratis beschikbaar. Zo kan iedereen meewerken aan de ontwikkeling ervan. En daardoor ontwikkelt de software zich in rap tempo, kunnen wij gebruikmaken van de laatste technieken en realiseren we doelstellingen samen met onze klanten.

Dit doen we voor:

  •   

De functionaliteiten van Magento.

Een Magento CMS biedt een breed scala aan opties en functionaliteiten via Magento connect. Van customer support tot marketing tot finance, Magento connect is een marktplaats voor diverse extensies die perfect aansluiten bij de software. Soms is dit niet voldoende en ontwikkelen wij een eigen functionaliteit of module. We blijven niet stilstaan en grijpen ieder avontuur met beide handen aan. Inmiddels hebben we ruim 60 extra modules ontwikkeld en we bieden daarnaast ook maatwerk oplossingen aan. Zo bouwen wij precies de Magento webshop die bij jouw vraagstuk past!

Developer gebruikt Magento 2 functionaliteiten

Voordelen van Magento webshops.

Wij zijn niet voor niets Magento 2 certified! Magento biedt een aantal bijzonder fijne voordelen

  • Flexibiliteit: personalisatie met behulp van Magento connect en de open source software;
  • Efficiëntie: een Magento CMS biedt een efficiënt kostenmodel;
  • Snel en schaalbaar: snelle schaalbare ontwikkeling en altijd up-to-date;
  • Vindbaarheid: zoekmachine optimalisatie wordt standaard ondersteund in Magento 2;
  • Veilig en stabiel: Veiligheidsrisico’s of mogelijke downtime zijn geen enkele zorgen.

19 optimalisatiekansen voor je Magento webshopGratis whitepaper - 19 webshop optimalisaties

Meer dan de helft van alle Magento webshops is niet volledig geoptimaliseerd waardoor wordt ingeleverd op snelheid en conversie. Met ruim tien jaar ervaring brengen we graag de optimalisatiekansen aan het licht. In deze gratis whitepaper vind je 19 manieren om je webshop te optimaliseren.

Download whitepaper   
 

Onze Magento 2 specialisten.

Naast dat we Magento Business Partner zijn, bestaat ons team uit gecertificeerde Magento developers. We ontwikkelen maatwerk modules die onze klanten optimaal bedienen en winnen daar ook prijzen mee! Zo zijn we door Magento genomineerd voor 'best overall B2B implementation' met onze oplossing voor Techniekspecialist. Voor deze technische leverancier hebben we Pimcore geïntegreerd met Magento 2 Commerce waardoor alle productdetails nu automatisch gesynchroniseerd worden tussen SAP en Pimcore. Ons team van gecertificeerde developers zet hun specialisme en ervaring dagelijks in om de beste e-commerce oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen.

Magento webshop laten maken?

Hi! Ik ben Ricardo, aangenaam! Ik ben operational director bij Bluebird Day en kan je nog veel meer vertellen over Magento 2. Neem gerust contact met me op! Wij zijn gecertificeerd Magento webshop bouwer.

Neem contact op     of     076 204 30 46

Magento webshop specialist

Wij werken ook met:

Shopware
Vue Storefront
Drupal
Contentful