Een flexibel
CMS met Shopware 6.

Shopware 6 is in Duitsland het nummer 1 e-commerce platform, in Nederland is zij hard op weg om groots te worden. Na het succes van Shopware 5 is het platform volledig vernieuwd naar de huidige zesde versie, die toegankelijker is dan ooit tevoren. Koppel dit met veel uitgebreide features en je hebt een geweldige basis voor je webshop.

Shopware 6 bouwer ontwikkelt website

Waarom Shopware?

Shopware 6 is geschikt voor elk type e-commerce platform door een aanbod van verschillende pakketten, van de gratis Community-editie tot de meest grootschalige Enterprise-versie. Zo betaal je nooit teveel voor onnodige opties of functionaliteiten. Deze schaalbaarheid houdt niet op bij de pakketten, Shopware als geheel is ontzettend flexibel. Zo maakt het gebruik van simpele drag-and-drop onderdelen, en heeft het ook uitgebreide functionaliteiten die volledig verborgen en uitgeschakeld kunnen worden. Op deze manier kun je jouw perfecte mix zoeken binnen het Shopware CMS en tegelijkertijd de performance van je shop verhogen!

Lees de Shopware-case met instax.

instax ecommerce platform door bluebird day

De voordelen van Shopware 6.

  • Veel ondersteunde integraties en Shopware is ook uit te breiden met veel extensies zoals blog- of nieuwsbrief functionaliteiten.
  • Open-source; de grote community aan actieve developers draagt bij aan de mogelijkheden voor integraties en beschikbare support.
  • Ingebouwde omnichannel commerce functionaliteiten, zoals een store locator, click&collect, social shopping, enzovoorts.
  • Geen Product Information Management (PIM) systeem nodig; productbeheer binnen Shopware is uitgebreid en dynamisch.
  • Ook marketeers krijgen veel handige features zoals voor SEO, loyaliteitsprogramma's en zelfs het maken van banners kan allemaal binnen Shopware.

Shopware 6 developer

Headless commerce met Shopware.

Met een headless e-commerce platform haal je de frontend, het gedeelte dat je klant ziet, los van de backend, de achterkant waar je website op draait. Op deze manier kun je jouw favoriete CMS gebruiken terwijl je zelf een mooie voorkant ontwikkelt. Shopware is de ideale basis voor een headless webshop, omdat hier van nature de front- en backend onafhankelijk van elkaar werkt. Je kunt dus zonder problemen alleen het Shopware CMS gebruiken voor jouw e-commerce platform. Zeker omdat ook de API - hetgeen wat de koppeling tussen de twee delen mogelijk maakt - ook nog eens opgesplitst is in verschillende delen om nog flexibeler te werken binnen headless.

Lees meer over headless commerce

 

"

Frontend ontwikkeling in Shopware is minder complex, waardoor je in kortere tijd veel meer voor de klant kan betekenen. Ik merk echt dat, in vergelijking met met andere platforms, alle data binnen handbereik ligt in Shopware.

Doyle Stolk
Certified Shopware developer

 

Bluebird Day support developer Doyle

Shopware 6 PWA.

Ook voor een Progressive Web App (PWA) kun je bij Shopware terecht. Een PWA is een website die gebruikt kan worden als een app, om zo de ‘native’ functionaliteit van je mobiele telefoon aan te roepen waar een gewone site dit niet kan. Ook zijn websites die als PWA draaien aanzienlijk sneller. Shopware heeft een exclusief partnerschap met Vue Storefront, een van de leidende PWA’s voor e-commerce op de markt. Door deze samenwerking is het dus eenvoudig om jouw webshop te voorzien van PWA functionaliteiten zoals offline browsen of push notificaties sturen. En vanwege de headless opbouw van het Shopware platform, is het ook mogelijk om een andere of je eigen PWA oplossing te implementeren. Wij geloven dat Shopware een grote speler op de e-commerce markt wordt. Met de huidige roadmap in zicht, zal Shopware 6 net zo uitgebreid worden als Magento 2 Commerce.

Lees meer over progressive web apps

Shopware 6 webshop laten maken?

Hi! Ik ben Nick, aangenaam! Ik ben tech lead bij Bluebird Day en kan je nog veel meer vertellen over Shopware 6. Neem gerust contact met me op!

Neem contact op     of     076 204 30 46

Magento webshop specialist

Wij werken ook met:

Magento 2
Vue Storefront
Drupal
Contentful