myBrand x Bluebird DayVersnellen in e‑commerce

Voor jouw producten een podium online

Als scale-up wil je zo snel mogelijk kapitaal om te kunnen schalen en je product of dienst te valideren in de markt. Daar zoek je een snelle en sterke e-commerce oplossing voor.

Lees verder

Van startup naar scale-up naar succes

Opschalen is een do-or-die fase voor elk bedrijf. Je kunt zo groot worden zoals Tesla of eindigen als vanMoof. Zoals een forens elke dinsdag file verwacht, reken je als scale-up ook op uitdagingen. Van trage verkoopresultaten tot het samenstellen van het juiste team tot tijdsgebrek voor marketing, wij zijn bijstuurder in je digitale avontuur. Vanaf het begin van de rit tot de volgende bestemming.

Schaalbare e-commerce

In onze samenwerking met myBrand zorgen wij voor een platform waar bezoekers converteren naar klanten en zij voor efficiënte bedrijfsvoering met behulp van SAP/low-code platform Outsystems. In korte lijnen schakelen we zodat we aanpassingen snel doorvoeren en kunnen experimenteren. Is dit de juiste weg die je in moet slaan? Daar krijg je snel antwoord op. Onze oplossing is bedoeld voor:

 • E-commerce voor unieke producten/klantreizen
  Van abonnementsvormen, maatwerk reserveringssystemen of een loyaliteitsprogramma's met speciale regels, wij bijten ons juist vast in de ongewone e-commerce flow.

 • Optimalisatie van bedrijfsprocessen
  Met behulp van low-code platform Outsystems ontwikkelen we applicaties die perfect integreren met je bedrijfsprocessen, ook als deze veranderen in de toekomst. Van orderpicking en voorraadbeheer tot het plannen van leveringen en het automatiseren van calculaties: je krijgt een flexibele, schaalbare oplossing voor maximale groei.

 • Vereenvoudigde ontwikkeling en prototyping
  Dankzij de low-code aanpak ontwikkelen we snel prototypes en vereenvoudigen we je bedrijfsprocessen. Zo valideer je sneller je product-markt fit en kun je voorsprong krijgen op concurrentie.

 • Flexibiliteit en vrijheid
  Bij monolithische platformen word je vaak in een proces geforceerd, maar nu heb je de vrijheid en flexibiliteit om te ontwikkelen wat je nodig hebt, als antwoord op de behoeften van je klanten.

Boerschappen

Boerschappen als frontrunner

Met de korte keten garandeert Boerschappen niet alleen gezond eten voor mensen, maar ook eerlijke prijzen voor boeren. Een innovatief concept waar we samen met myBrand aan bijdragen. Met op de achtergrond voor orderpicking, voorraadcontroles en berekeningen, om de boxen aan de voorkant gemakkelijk samen te stellen of in te plannen.

Wij zijn een match als:

 • Je jongleert met meerdere verantwoordelijkheden en voortdurend bijstuurt voor de beste product-markt fit. Je gaat om met onzekerheden, maar bent vastberaden om voorop te lopen in een drukke markt;

 • De reis van je klanten niet standaard is. Je werkt met abonnementen, delivery- en subscription, maatwerkproducten, leasen, producten met veel afhankelijkheden zoals houdbaarheidsdatum, afmetingen of dag van levering - voor meer dan 90 procent van je business;

 • Je wilt meebewegen met inzichten of marktveranderingen en snel schakelen zodat je matcht met de uitdagingen en wensen van je doelgroep. Je bent niet bang om te experimenteren of innoveren.

Naar een volgend niveau?

Een concept valideren of groeien naar meer verkoopvolumes? Frontrunner worden in jouw markt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je ideeën te concretiseren.