Sligro - Horeca-professionals succesvoller maken.

Sligro haalt offline inspiratie naar online platform.

De horeca groothandel van Nederland wilde online inspireren. Daarom ontwikkelden we Sligro ZiN, om de zintuigen te prikkelen.

Dagelijkse kost aan inspiratie.

Sligro wilde graag meer doen voor haar klanten om hen te inspireren en te helpen het beste uit hun business te halen. Daarin hebben ze daad bij het woord gevoegd en in 2016 ZiN Inspiratielab opgericht in Veghel, een plek voor het geven van trainingen en klanten te ontvangen. Deze beleving hebben we doorvertaald naar het nieuwe platform Sligro ZiN, waar je nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie voor je kiezen krijgt.

ClientSligro
Websitezin.sligro.nl
ServicesDesignAnimationDevelopmentDrupal

Sligro

Platform om de zintuigen te prikkelen.

ZiN is bij uitstek hét platform waar je nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie voor je kiezen krijgt in de vorm van blogs, video's, masterclasses, trainingen en culinaire events, zodat horeca professionals nog beter kunnen worden in hun vak en business. Tijdens een (online) bezoek komen alle facetten, waar horecaprofessionals dagelijks in aanraking mee komen, uitgebreid aan bod. ZiN is zeker niet alléén gericht op chefs, maar wordt horecabreed ingezet zodat de blogs en de daarbij horende trainingen door het hele team kunnen worden gevolgd.

Sligro ZiN inspireert horecaprofessionals door hun zintuigen te prikkelen met unieke content en kleurrijke animaties.

Animaties om van te smullen.

De zintuigen van bezoekers moesten dus niet alleen offline maar ook online geprikkeld worden, daarom is het design neergezet met een explosie van smaak. Onze creatieve partner Weekend heeft het design ontworpen en wij hebben de technische implementatie gedaan. Bezoekers worden nu bij ieder bezoek verrast met een unieke kleurrijke ‘splash’ die doet watertanden.

Ontwikkelen met Drupal CMS.

We hebben ZiN opgezet in Drupal, een schaalbaar CMS dat veel vrijheid in content biedt. De content voor de trainingen en het uiteindelijk boeken van de trainingen loopt via EventBrite, een wereldwijd ticket- en evenement technologieplatform. Doordat we Drupal met Eventbrite hebben gekoppeld, worden alle artikelen en trainingen binnen het platform als één omgeving gepresenteerd voor de bezoeker, en is de website eenvoudig te beheren door marketeers van Sligro.

Sligro Drupal

ZiN Inspiratie

Meer weten?

Heeft deze case ook jouw zintuigen geprikkeld? Wil je meer weten over onze e-commerce oplossingen of geïnspireerd worden? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen  

Bluebird Day Info