Hoofdsponsor Emerce E-commerce Live! Ben jij er ook bij op 30 mei?

Op 30 mei stroomt de Beurs van Berlage in Amsterdam weer vol voor E-commerce Live, het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce event van Nederland voor e-commerce professionals en beslissers. Met ruim 1500 bezoekers en meer dan 100 uiteenlopende sessies, round tables, panels en demo’s een must-go voor grote retail en e-tail spelers en start-ups. Natuurlijk kunnen wij op dit feestje niet ontbreken en laten hier als hoofdsponsor ons nieuwe Bluebird Day gezicht zien. Én we brengen een mooi programma mee! 

 

Herhaalbestellingen stimuleren via chatbots - hoe pak je dit aan? 

Micheal Boot - JohnBeerens.com & Wim La Haye - Bluebird Day
Michael Boot heeft als COO bij JohnBeerens.com de taak om de ambitieuze groeiambities van deze organisatie te realiseren. Samen zijn we gaan experimenteren met conversational e-commerce. Want veel concrete voorbeelden van conversational e-commerce die bijdragen aan e-commerce succes, zijn er nog niet. Michael en Wim vertellen in deze sessie over de totstandkoming van de chatbot voor JohnBeerens.com en hoe deze bijdraagt aan het verhogen van de customer lifetime value. Een inspirerende succescase! 

Round-table sessies

Naast podium presentaties is er op E-commerce live ook een round-table programma. Je schrijft je in op tafels met topics die je interesseren, schuift aan en praat mee over nieuwe tools, technieken, of specifieke uitdagingen of oplossingen bijvoorbeeld. Een ideale kans dus om ook jouw situatie te bespreken met experts uit de business! Bluebird Day faciliteert verschillende round-tables met interessante topics:

  • De toekomst van e-commerce 
  • AdWords & e-commerce trends in 2018
  • Hoe dragen chatbots bij aan jouw e-commerce succes?
  • E-commerce uitdagingen voor franchiseorganisaties
  • Progressive Web Apps - wanneer een slimme keuze?

 

Drie dagen feest 

Het wordt dit jaar een waar feestje in de Beurs van Berlage. Want ook onze Handpicked partners E-sites en Fingerspitz vertegenwoordigen een Emerce Live event. E-sites trapt dinsdag 29 mei af met Tech Live, wij nemen met Bluebird Day de volgende dag het stokje over op E-commerce Live en op dag drie staat Fingerspitz als sponsor op Digital marketing Live. Het mag wel duidelijk zijn, dit is groots. En mag je dus eigenlijk niet missen!

Zien we jou op E-commerce Live? 

We verwelkomen je heel graag in onze blauwe Bluebird Day stand (niet te missen in de grote hal naast de ingang), waar we ervoor zorgen dat het je aan niks ontbreekt. Wil je meer weten over E-commerce Live, heb je interesse in een toegangsticket of wil je op de hoogte gehouden worden van de exacte programmering van onze sessies? Laat het ons weten!
 

Ben jij er bij?

Hi! Ik ben Richard, aangenaam! Ik ben account manager bij Bluebird Day. Wil je aanwezig zijn op e-commerce live of op de dag samen een afspraak plannen, neem dan gerust even contact met me op!

Neem contact op      of       076 204 304 6

Richard Ju