Verwonder met virtual en augmented reality

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van VR en AR. En het mooie: er zijn hele mooie E-commerce toepassingen! 

Indrukwekkende ervaringen

Technologie staat niet stil. Het ontwikkelt zich daarentegen razendsnel. Virtual reality (VR) en Augmented reality (AR) zijn in opkomst. En deze technologie maakt dromen werkelijkheid. Met een app kan je tegenwoordig je keuken op- en inmeten of meubels uittesten in je woning. Of wat denk je van een sport uitproberen of nieuwe kleren passen zonder te verkleden? AR en VR zorgt voor indrukwekkende, blijvende ervaringen. Het maakt merken tastbaar en persoonlijk. Een beleving op hoger niveau! Is jouw organisatie er al klaar voor?

Ontdek virtual reality en augmented reality

Virtual reality

In het kort: VR simuleert een omgeving via een computer om een gebruiker via diverse zintuigen onder te dompelen in een indrukwekkende ervaring met de hulp van een speciale bril en geluid. Zo kunnen studenten tijdens een les over de Romeinen reizen naar Rome, maar VR kan ook trauma's genezen en mensen helpen met hun spreekangst of hoogtevrees.

Augmented reality

Augmented reality staat voor toegevoegde werkelijkheid. AR is een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid. Aan deze werkelijkheid worden elementen toegevoegd door een computer. Heel erg handig! Als je bijvoorbeeld wilt weten hoe je nieuwe keuken er thuis uit zal zien. Maar ook wordt het tegenwoordig steeds vaker toegepast in spelletjes. AR maakt producten van merken nog dichterbij en tastbaarder. Waardoor een eventuele aankoop ook dichterbij komt. Benieuwd naar de toepassingen?

Lees over onze case met augmented reality.

5 keer augmented reality in retail

Met augmented reality ontstaan tal van nieuwe mogelijkheden, onder andere om creatief te zijn en consumenten te verrassen. Speel hier als retailer nu op in! Dan creëer je de mogelijkheid om een flinke voorsprong te behalen.

Meer weten over onze e-commerce oplossingen?

Hi! Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over de AR & VR oplossingen. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6