JohnBeerens.com - Een professioneel platform voor alle beauties

Een professioneel platform voor alle beauties.

Klanten vinden makkelijker en sneller de producten voor hun specifieke haartype. Het resultaat: meer tevreden klanten en sterke groei!

Het avontuur.

JohnBeerens.com wilde de nummer 1 beautywebshop van Nederland worden en daar zijn ze hard naar op weg. In een intensieve samenwerking van zes jaar helpen wij JohnBeerens.com met e-commerce succes – van het stroomlijnen van de backoffice tot het inrichten van de marketingcampagnes tot het bouwen aan een prachtig platform. Alles om de shopervaring van de klant nóg plezieriger te maken! En dat betaalt zich terug in een jaarlijkse omzetstijging van meer dan 50 procent.

JohnBeerens.com was genomineerd voor de Dutch Interactive Awards!

Bad hair days zijn verleden tijd.

JohnBeerens.com wil haar klanten helpen om het beste uit zichzelf te halen, Delivering Beauty dat is waar het om draait. Bezoek je de webshop, dan word je geïnspireerd met blogs en ontvang je advies voor jouw specifiek haartype. Ook staat er een geheel Beauty Care team klaar om vragen te beantwoorden en klanten advies te geven over producten die een look compleet maken. Zo is een community ontstaan met blije en terugkerende klanten, allemaal met een mooie coupe!

JohnBeerens.com webshop

#JOINTHEJBCLUB

Op JohnBeerens.com ontdek je de laatste beautytrends en de beste aanbiedingen om je style up-to-date te houden!

Haarscherp voor blijvende groei.

Om zo sterk te blijven groeien, zitten we periodiek samen om de jaardoelen te evalueren en nieuwe doelen te bepalen. Door middel van klantonderzoek en data onderzoeken we waar klanten op zoek naar zijn en hoe ze de webshop ervaren. Daarom hebben we de meest trending producten en bestsellers een mooie plaats gegeven op de webshop. Ook hebben we een belangrijke stap gemaakt in het koppelen van specifieke haartypes met diverse producten. Zo kunnen bijvoorbeeld klanten met een doffe haardos, veel sneller en makkelijker de producten vinden om hun haar weer nieuw leven en glans te geven.

Voorbeeld van JohnBeerens.com op mobile device

Delivering Beauty.

Als oplossing kozen we niet alleen om een nieuw Magento 2 e-commerce platform te realiseren. Ook de implementatie van een nieuw ERP-pakket en het overstappen naar een nieuw Warehouse Management Systeem (WMS) zijn belangrijke stappen geweest in het proces. Bovendien is de gehele organisatiestructuur van JohnBeerens.com herzien en is Tweakwise geïmplementerd om de klant nog beter te helpen. Alles in het teken van Delivering Beauty. Oftewel: alle beauties in Nederland écht goed helpen!

JohnBeerens.com integraties

JB Club Livestream.

De nieuwe evolutie wordt ‘shopstreaming’ genoemd: klanten kunnen door een winkel “lopen”, ontdekken en kopen, realtime vragen stellen en zelfs met andere mensen in de winkel communiceren alsof ze daar echt zijn. Tijdens de JB Club Livestream gaf John Beerens vier hairstyling-workshops, beantwoordde zijn vrouw alle inkomende vragen via de chat en deelde een beauty-influencer haar beautyadvies. Het event bereikte meer dan 500 vaste klanten en inspireerde talloze beauty-liefhebbers!

Winkelen via livestreams op mobiel: een nieuwe digitale shopping trend

Meer cases.