Design

Aan het creëren van de beste e-commerce belevingen, gaat een strategisch designproces vooraf. Een ijzersterke digitale strategie is onmisbaar richting e-commerce succes.

Lees meer

Vorm en functie in perfecte harmonie

Vanuit die strategische input, creëren we een digitaal ontwerp dat net zo uniek is als jouw organisatie. En perfect werkt! Het gaat je merk versterken, bezoekers inspireren en ze op alle mogelijke manieren helpen om producten en diensten te vinden en te verkrijgen. 

Wij doen dit voor

Digitaal verleiden

De webshop bezoeker centraal

Door wireframes uit te werken op basis van de customer journeys zorgen we dat we de bezoeker centraal zetten in het ontwerp. We bepalen hoe de navigatiestructuur moet zijn, welke elementen waardevol zijn, welke vragen van de bezoeker beantwoord moeten worden en wat steeds de belangrijkste volgende stap voor de bezoeker is.

Gebruiksvriendelijke orderflow design

Bezoeker overtuigen

Conversie en e-commerce zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden! Hoe zorg je er voor dat bezoekers die eenmaal op je e-commerce platform zijn gekomen ook overgaan tot een bestelling of informatie aanvraag? Naast een perfecte gebruikerservaring is ook online overtuigingskracht essentieel. Door slim in te spelen op de behoeften van je bezoekers, sterke copy te creëren, specialisten aan het woord te laten of een beroep te doen op de sympathie van je bezoeker zorgen we ervoor dat de shopper ook een koper wordt!

Maatwerk webdesign

Meer weten over onze e-commerce oplossingen?

Hi! Ik ben Richard, aangenaam! Ik ben account strategist en sales manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over mogelijke design oplossingen. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6