Digitale strategie

Succesvol zijn in e-commerce gaat veel verder dan het lanceren van een webshop of klantportaal. De start ligt dan ook bij een ijzersterke digitale strategie, met een heldere toekomstvisie en concrete stappen voor het transformeren naar een succesvolle omni-channel organisatie.

Lees meer

Een ijzersterke e-commerce strategie

Het liefst beginnen we bij het begin. Terug naar de essentie van je merk om vanuit daar een ijzersterke strategie op te bouwen. Voor iedere organisatie zijn de uitdagingen uniek, dus geloven wij in een specifieke aanpak. We selecteren de juiste tools en oefeningen en nemen je mee door de belangrijke strategische stappen. Vanuit die positie zijn we samen in staat om jouw unieke verhaal door te vertalen naar een onderscheidend e-commerce concept.

Van strategisch fundament naar high level strategie

Wij doen dit o.a. voor

E-commerce strategie

Vet concept

Samen met jou creëren we de perfecte condities om te innoveren. Het is belangrijk om onderscheidend te zijn en extra waarde toe te voegen. En dus gaan we diep. We duiken in de analyses, genereren ideeën, zoeken de grenzen op en denken out-of-the box. In deze fase brengen we strategen, marketeers, e-commcerce specialisten, jou als klant én je doelgroep samen. En zorgen we voor Bluebird Day momenten, een perfecte vibe, die ons verder brengt. Een vet en innovatief concept is de uitkomst.

Samen met jou creëren we de perfecte condities om te innoveren

Uitwerking digitaal landschap

Wanneer we vanuit de strategische basis tot een concept zijn gekomen waarmee je écht waarde creëert voor jouw doelgroep, vormt dat de basis om het ideale digitale landschap verder uit te werken. We inventariseren je huidige systemen, kijken naar de informatiestromen en bepalen de rollen van de verschillende pakketten. Voor een perfecte digitale transformatie.

Uitwerking digitaal landschap

Pakketkeuze

Er zijn veel verschillende e-commerce pakketten beschikbaar, met allen hun eigen plus en minpunten. Die wegen we af tegen de behoeftes en ideeën. Doordat we samen precies in kaart hebben gebracht hoe we jouw klant het beste gaan helpen en welke informatie daarvoor benodigd is, zijn we in staat samen onderbouwd de beste pakketten voor je te selecteren.

Meer weten over onze e-commerce oplossingen?

Hi! Ik ben Daniel, aangenaam! Ik ben account strategist en marketing manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over digitale strategie. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6